Sahibinden İlan Vermek Artık Çok Kolay

Artık araç satışları daha çok sahibinden olmaktadır. Araya bir aracı koymak veya galeriden gidip araç satın almak artık pek fazla rağbet görmemektedir.


Sahibinden İlan Vermek Artık Çok Kolay

İlerleyen yıllarla birlikte birçok web sitesi ortaya çıkmıştır. Bu siteler araç alacak olanlar tarafından da satacak olanlar tarafından da sıklıkla ziyaret edilmektedir. Araç satın alacak kullanıcılar komisyon veya değerinden daha yüksek meblağlara koyulan araçların satın almak yerine sahibinden direkt olarak verilen ilanlarla ilgilenmektedirler. Sahibinden verilen ilanlar hem daha gerçekçi olup hem de alacak kullanıcı için de daha çok güven verici olmaktadır.

Bütçesini belirleyip ona göre araç bakan kullanıcılar komisyon ödemek yerine direkt olarak araca para vermeye daha çok sıcak bakmaktadırlar. Bu yüzden son yıllarda sahibindenverilen ilanlar oldukça fazla tercih edilmektedir.

Araç ilanı verirken dikkat edilmesi birçok önemli nokta bulunmaktadır. Bu yüzden bazı detayları galeriler ve benzeri yerler atlamaktadır. Fakat satın alacak kullanıcı için en ufak detay bile önemlidir. Çünkü araç fiyatları malum oldukça yüksek paralar istemektedir. Sahibinden satın alınacak araçta ise detayları öğrenmek daha kolay olacaktır. Bu sayede ilan sahibiyle daha rahat iletişim kurulacaktır. Ayrıca sahibinden koyulan ilanda pazarlık yapmanız daha rahattır. Belirlediğiniz bütçenin belki de çok daha altına satın alabilirsiniz aracı. Araçla ilgili kafanızda soru işareti bulunuyorsa ise sahibinden satın alınacak araç ile ilgili bu sorulara çok daha kolay bir şekilde yanıt bulabileceksiniz. Eğer rica edersiniz bir denem sürüşü bile gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede araç sizin için uygun mu değil mi diye daha rahat bir şekilde karar verebilirsiniz.

İkinci el araba ilanı vermek ise oldukça basit. İkinci el aracınız için araba ilanı ver sayfasına girdikten sonra kategorinizi seçip ona göre yola devam etmelisiniz. Daha sonra araca dair bütün fotoğrafları yüklemeli hiçbir detayı da gözden kaçırmamalısınız. Bazı sitelerde bir tane, bazılarında ise daha fazla ücretsiz ilan hakkınız bulunmaktadır. Bunu iyi değerlendirmelisiniz. Yoksa daha sonra ücretli bir şekilde ilan vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda 2elarabam sınırsız ve ücretsiz araba ilanı vermek konusunda size yardımcı olacaktır.