“Herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile ilgili bir haber sitesinde yapılan habere açıklama yaptı.


“Herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör hakkında asılsız haber ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Görgel, “Haklı eleştiriler elbette kabul edilebilir fakat bununda basın etiği çerçevesinde olması gerekmektedir” dedi.

Görgel açıklamasında; Herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama özellikle devlet kademelerinde hizmet edenlere saygı duymak hepimizin bu memlekete borcudur. Etik değerlere uygun olmayan paylaşımların halkımız nezdinde hiçbir şekilde kabul edilebilir bir yeri olmayacaktır. Haklı eleştiriler elbette kabul edilebilir fakat bununda basın etiği çerçevesinde olması gerekmektedir. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumun ülkemize ve şehrimize zarardan başka getirisi olamaz.

Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e karşı yapılan bu paylaşımı kınıyor, başkanımıza ve tüm tedavi gören hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.