Görgel: Bu kutlu yolda omuz omuza yürüyeceğiz

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, atamaları yapılan Onikişbat, Dulkadiroğlu, Türkoğlu, Elbistan, Andırın ve Nurhak gençlik kolları başkanları için başarı dileklerinde bulundu.


Görgel: Bu kutlu yolda omuz omuza yürüyeceğiz

İl Başkanı Görgel, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Genel Merkez gençlik kolları başkanlığı tarafından gençlik kolları başkanlıklarına atamaları gerçekleşen Selçuk İnan Ak (Onikişubat), Ali Hınaz (Dulkadiroğlu), Ramazan Orçan (Türkoğlu), Özgür Küsmen (Elbistan), Erdoğan Bozdoğan (Andırın) ve Yemliha Ballı (Nurhak) kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Görevini devreden Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Ebutalip Ceren, Mesut İmalı, Muhammet Cuma Öztunç, Abdulsamet Demirci ve Ali Gevrek kardeşlerime özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Pazarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine devam eden Halit Karabudak kardeşime görevinde başarılar diliyorum.

Yeni başkanlarımız bu hizmet bayrağını inşallah daha da yükseklere taşıyacak ve bizler de her zaman yanlarında olacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu yolda hep birlikte omuz omuza ürüyeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”