Hemşehrilerimizle Biriz Beraberiz

Namık Kemal Mahallesi Yavuz Selim Caddesi’nde esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizle biriz, beraberiz. Kahramanmaraş’a hizmet etmekten gurur duyuyoruz ” dedi.


Hemşehrilerimizle Biriz Beraberiz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Namık Kemal Mahallesi Yavuz Selim Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, meclis üyeleri ve Namık Kemal Mahalle Muhtarı Ahmet Okur’un da bulunduğu ziyarette, Yavuz Selim Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflar ziyaret edildi. Program sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Esnaf ziyaretlerimizde talepleri ilk elden alma imkânı buluyoruz ve hemşehrilerimizin bu isteklerini çözüme kavuşturma amacıyla çalışıyoruz”diye konuştu.


Hemşehrilerimizle Biriz Beraberiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizle, esnafımızla bir araya geliyoruz. Sağ olsun hemşehrilerimiz gittiğimiz her yerde bizleri son derece sıcak karşılıyor. Bizler, bu ziyaretlerimizde gelen taleplerin çözümü için gayret gösteriyoruz. Bugün de Namık Kemal Mahallemizdeki esnafımızın ve hemşehrilerimizin, belediye hizmetleri ve diğer kurumlarımıza ilişkin talep ve önerileri oldu. Her ziyaretimiz sırasında Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin teveccühünü görmek bizleri gururlandırıyor. Kahramanmaraş’a hizmet etmekten gurur duyuyoruz, tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yüksek Koordinasyonla Çalışıyoruz

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ise yaptığı açıklamada, “Namık Kemal Mahallemizdeki ziyaretlerimiz son derece verimli geçti.Ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın hem hükümetimizle ilgili taleplerini hem belediyelerimiz ile ilgili talepleri oluyor. Bunların çözümü için yüksek bir koordinasyonla çalışıyoruz. Allah'a şükürler olsun vatandaşlarımızın memnuniyetini her gittiğimiz yerde görme imkânı oluyor, onların memnuniyetlerini sağladıkça bizlerin de yüzü gülüyor” dedi. 

Namık Kemal Ziyaret (1)

Namık Kemal Ziyaret (2)

Namık Kemal Ziyaret (3)

Namık Kemal Ziyaret (4)

Namık Kemal Ziyaret (5)

Namık Kemal Ziyaret (6)

Namık Kemal Ziyaret (7)

Namık Kemal Ziyaret (9)

Namık Kemal Ziyaret (10)

Namık Kemal Ziyaret (11)

Namık Kemal Ziyaret (12)

Namık Kemal Ziyaret (14)

Namık Kemal Ziyaret (15)

Namık Kemal Ziyaret (17)

Namık Kemal Ziyaret (18)

Namık Kemal Ziyaret (19)

Namık Kemal Ziyaret (22)

Namık Kemal Ziyaret (23)

Namık Kemal Ziyaret (24)

Namık Kemal Ziyaret (25)

Namık Kemal Ziyaret (27)

Namık Kemal Ziyaret (29)

Namık Kemal Ziyaret (31)

Namık Kemal Ziyaret (32)