“Ramazan Bayramı tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirsin”

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş,  Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.


“Ramazan Bayramı tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirsin”

Başkan Okumuş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı’nı Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evlerimizde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi yoktur. Biliyoruz ki bugünleri de geride bırakacak; daha nice güzel ve mutlu günlerde hep birlikte olacağımız ve kucaklaşacağımız bayramlar yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle;  hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.