TÜMKİAD’tan İsmail Bağrıaçık’a ödül!

Kahramanmaraş ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı adından sıkça söz ettiren İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, yenilenebilir enerji konusunda yaptığı atılımlarla da önemli işler başardı. Bağrıaçık’ın bu başarısı TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu tarafından ‘Teşekkür Plaketi’ ile ödüllendirildi.


TÜMKİAD’tan İsmail Bağrıaçık’a ödül!

Kahramanmaraş’ın sayılı ve saygın iş insanlarından biri olan İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, şehirde gerçekleştirdiği ekonomik atılımlarla, şehrin istihdamına ve sanayisine yaptığı olumlu yatırımlarla herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda basına duyurduğu yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelecekleri konusundaki gelişme, hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye genelinde oldukça olumlu bir şekilde ses getirdi. Ailesi ile birlikte kazandığını memleketi Kahramanmaraş’a yatırım olarak kazandıran İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve ikinci nesil yatırımcı İsmail Bağrıaçık, şehrin karbon salınımını azaltmak için de harekete geçti.

Bağrıaçık’ın bu atılımları TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu tarafından ödüllendirildi. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık’a ‘Teşekkür Plaketi verdi.

kCnuqb.jpg
kCnSNS.jpg