Eximbank Kahramanmaraş Şubesi açıldı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay’ın, katılımlarıyla, Uluslararası Tekstil Zirve Toplantısı ve Eximbank Kahramanmaraş Şubesi’nin açılışı yapıldı.


Eximbank Kahramanmaraş Şubesi açıldı

“Uluslararası Tekstil Zirvesi” toplantısında konuşan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney, İstanbul Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı (İTHİB) Ahmet Öksüz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay açılışını yaptıkları Eximbank Şubesi’nin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, şehrimizin tekstil ihracatındaki konumuyla da ülkemizin göz bebeği durumunda olduğuna vurgu yaptılar.

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’da “Uluslararası Tekstil Zirvesi” toplantısında yaptığı konuşmada, tekstil sektörüne sağlanan kredi olanakları ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Vali Coşkun’da Eximbank açılışı ve “Uluslararası Tekstil Zirvesi” toplantısı sonunda tekstil sektörü temsilcileriyle  bir süre hasbihal ederek açılışın ve toplantının ilimize ve iş insanlarımıza hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Toplantı ve açılış programına Valimiz Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay,  65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, İstanbul Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı (İTHİB) Ahmet Öksüz, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, sektör temsilcileri ve iş insanları katıldı.