Teşkilat dizisinde şok ayrılık!

Teşkilat dizisinde Serdar karakterine can veren Çağlar Ertuğrul yeni sezon öncesi diziden ayrıldı.


Teşkilat dizisinde şok ayrılık!

Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun, Yavuz Bingöl, Atılay Uluışık, Ahmet Uğur Say ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı ekranların sevilen dizisi Teşkilat, geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Peş peşe ayrılıkların yaşandığı dizi de Çağlar Ertuğrul da veda etti.

AYRILIĞI YAPIM ŞİRKETİ DE DOĞRULADI

Oyuncunun vedasının ardından Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ' Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Diziden ayrılık haberinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çağlar Ertuğrul ise bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.