E Tahsilat Sistemi Nedir?

Kredi kartı kullanımının hızla yaygınlaşmasıyla birlikte işletmelerin online ödeme sistemlerine olan ilgileri artmıştır. Ödeme işlemlerinin hatasız ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi hem müşteriler hem de işletmeler için memnuniyet sebebidir.


E Tahsilat Sistemi Nedir?

Bir online ödeme sistemi olan etahsilat sistemi, banka kartı, kredi kartı ve sanal kartlar aracılığıyla elektronik ödeme kabul edilmesini sağlar. Bunlara ek olarak peşin ödeme ve taksitlendirme de yapılabilmektedir. Havala ve EFT işlemlerinde yaşanan masraf ve zaman kaybının yerine daha kullanışlı bir sistemdir. İşletmeler, müşterilerine ödeme günlerini e-posta veya SMS yardımıyla hatırlatabilirler.

E Tahsilat Sisteminin Avantajları Nelerdir?

  • Haftanın her günü ve saatinde ödeme işlemi gerçekleştirilebilir, aynı zamanda ödemeler taksite de bağlanabilir.
  • Firmalar e-tahsilat şirketlerinin bankalarla yaptığı anlaşmalar sayesinde ayrı ayrı sanal POS uygulamalarının entegrasyonu ile uğraşmadan ödemelerini alabilirler.
  • İşletmelere özel olarak hazırlanan link ile ödeme işlemi kısa sürede tamamlanır.
  • ETahsilat Sistemi sayesinde rezervasyon, banket, ek hizmet gibi farklı ödemeler alınır.
  • 3D Secure alt yapısında alınan ödemeler elektronik ortamda kayıtlıdır. Böylelikle, işlemlere itiraz eden müşteri profili ortadan kalkar.

Barboon ETahsilat Sistemi ile Güvenli Ödemeler

Barboon'un E-Tahsilat Sistemi ile oteller kabul etmek istedikleri tüm rezervasyon, banket, ek hizmet ve cari hesap ödemelerini bir link aracılığıyla kolaylıkla alabilirler. Otel işletmeleri müşterilerinin cep telefonlarına ya da mail adreslerine ödeme yapacakları bağlantıyı iletirler. Dil seçeneği sayesinde farklı dil seçeneklerinden yararlanarak müşterilerine kendi dillerinde hizmet alma fırsatı sunabilirler. İşletmelere özel olarak ödeme bağlantıları hazırlanır. Bu bağlantı sayesinde işletmeler müşteri, acente ve aracı ödemelerini alabilirler. 3D Secure, kart sahibi onayı istemesi sebebiyle hem müşteriler hem de işletme için çift taraflı güvenlik sağlar.