Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 0-0 Gümüşhanespor

TFF 3. Ligde mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, ligin ikinci hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kaldığı maçtan 1 puan çıkartarak puanla tanıştı.


Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 0-0 Gümüşhanespor

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, 2.haftada taraftarı karşısında Gümüşhanespor ile oynadığı maçta gol sesi çıkmadı.

Ligin ilk haftasında Kuşadasıspor’a 3-1 mağlubiyeti ile Lige kötü bir giriş yapan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramamaraşspor Merkez Spor Kompleksinde ağırladığı Gümüşhanespor karşılaşmasını Konya Bölgesi Hakemi Yusuf Alper Abalı yönetti. Yusuf Alper Abalı’ya yardımcı hakem olarak Antalya bölgesinden Cihad Buyurgan ile Fırat Olgun’un görev yaptığı maçta Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor etkisiz oyunla gol bulamazken Gümüşhane ekibi de 1 puana razı bir oyun sergiledi.

Merkez Spor Kompleksinde oynanan ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma ev sahibi Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor da çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısında Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor rakibine göre oyun kurmakta zorlanan ve rakibine pozisyon vermekte çekinmeyen Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor zaman zaman kalesinde zorlu anlar yaşarken File Bekçileri gole izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısında Yardımcıoğlu Sigorta Kahramnamaraşspor Cılız ataklarla gol bulmaya çalıştı ama gol yollarında etkili olamayınca maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Rakip sahada zaman zaman etkili olsa da İlk yarısı 0-0 sona eren Karşılaşmanın 2. Yarısında da gol sesi çıkmadı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dk4: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor sol kanattan bindirme yaptı ve Gökhan’ın topuk pası sonucunda hareketlenen Mustafa topu önüne aldı ve kaleye gönderdiği top kalecide kaldı.

Dk6:Gümüşhanespor sol kanattan pas hatasından kazandığı top ile ilerledi. Tayfun’un içeri aktardığı topta Özcan topu defansta kontrol etmesini bildi.

Dk9: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor ani atakla sol kanattan yüklendi. Rahmi’nin içeri girdi ve Ahmet Zekeriya’nın koşu yoluna aktardığı topta Ahmet Zekeriya ceza alanına girmek istedi savunmanın hamlesi ile yerde kaldı.  Hakem oyuna devam kararı ile pozisyonu sürdürdü.

Dk13: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor Ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Kazanılan Serbest vuruşta topa Murt Kayalı içeri aktardığı top baraja çarparak oyun dışında kaldı.

Dk16: Gümüşhanespor ekibi serbest vuruş kazandı. Yan alandan İzlem kullanılan serbest vuruşu defans uzaklaştırmasını bildi.

Dk18: Hakan Yakup ile gelişen Gümüşhanespor atağında Hakan topu içeri aktardı topa Nebi kafa ile arka kısma bıraktı arkada Hakan topu ekalte etmek istedi ama Koray topu uzaklaştırmasını başardı.

Dk19: Gümüşhanespor atağında Mahmut’un sağ kanattan baskı yaptı ve içeri aktardığı topa Hakan Yakup sahip çıkmak istedi. Gelişine vurduğu şutta topu havaya dikti.

Dk29 Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor çok pas hatası yapmasından dolayı atak yapmakta zorlanıyor.

Dk40: Gümüşhanespor ani bir atakla orta sahadan yüklendi ve Hakan’ın içeri aktardığı topu Kaleci yumrukla uzaklaştırmasını bildi.

Dk43: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor ceza alanı içerisinde Mustafa, Ahmet Zekeriya ve Ozan ile top çevirerek açık aradı. Yüklendiği bir pozisyonda Gümüşhane ekibi topu kornere çelmesini bildi.

Dk45: Gümüşhanespor baskılı atakla gole yaklaştı. İzlem’in pozisyonunda top yan ağlarla buluştu. Bu pozisyon sonrası müsabakaya 2 dakika oynanamayan süre ilave edildi.

Dk63: Sol kanattan gerçekleşen atakta Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor’da ’in içeri aktardığı topta karambole dokunan Ozan topu auta gönderdi.

Dk74: Orta sahadan gelişen Gümüşhanespor atağında İbrahim Koca’nın pasında içeri aktarılan topa Nasrullah sert bir şekilde dokunarak topu üstten auta gönderdi.

Dk77: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor Gökhan ile ceza alanına girdi ve topu ortalamak istedi. Defansın eline çarpan top kornere gitti. Kornerden içeri gönderilen top karambolde kaldı ve top sol alanda Mehme Akif’e aktarıldı. Mehmet Akif  ise rakibini aşmak isterken faul yapıldı. Serbest vuruştan ise yararlanılamadı.

Dk 82: Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor’da Caner orta alanda topu kaptı ve ileriye doğru topla kat etmeye başladı. Sağ kanattan gelen Enes Sancar’ın önüne topu bıraktı. Enes Sancar topa hızlı girdi savunma müdahalesi ile top dışarı çıktı.

Dk90: her iki takımda üstünlük kurmaya çalıştığı mücadelede her iki takımda gol yollarında zorlandı. Mücadeleye 5 dakika oynanamayan süre eklendi. Sürede de gol sesi çıkmadı.

MAÇIN KARNESİ

STADYUM: Merkez Spor Kompleksi

HAKEMLER: Yusuf Alper Abalı, Cihad Buyurgan, Fırat Olgun

YARDIMCIOĞLU SİGORTA KAHRAMANMARAŞSPOR: Enes Sancar Şahin, Özcan Atalay (Deniz Solmaz), Koray Kerem Köysüren, Rahmi Muhammet Akyazı, Hebat Alan, Caner Yılmaz, Gökhan Cingirt, Murat Kayalı (Mehmet Akif Şerefoğlu), Mustafa Şalış(F. Şamil Çetin), Ahmet Zekeriyya Kartal, Ozan Şamiloğlu (Baran Basut)

GÜMÜŞHANESPOR: Gürkan Hervenik, Sancar Yıldırım, Nasrullah Dedemen, Sefa Akın Başıbüyük, Mahmuthan Samet Acar, Tayfun Tatlı(Abdurrahman İlkyaz), Furkan Temir(Murat Kara), Mikail Albayrak(B. Kartal), Hakan Yakup Jacoues Horzum(İbrahim Koca), Nebi Tiryakioğlu(K.Öztürk), İzlem Anıl Balakız

SARI KARTLAR: Murat Kayalı, Enes Sancar Şahin (Kahramanmaraş), İ Anıl Balakız, Furkan Temur, Nasrullah Dedemen (Gümüşhane)