Kuzey'de Kıraç, rüzgârı esiyor
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Aşkın Kıraç, seçim çalışmaları kapsamında kuzey ilçelerindeki parti teşkilatlarına ve ilçe belediyelerini ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Aday Adayı Ziraat yüksek Mühendisi Dr. Aşkın Kıraç, güçlü ekibiyle AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığını ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu.
Kıraç, yapmış olduğu ziyaretlerde hazırlamış olduğu bir dizi projelerinden bahsederek Elbistan İlçe Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü ziyaret etti.
Daha sonra Afşin Ak Parti İlçe Başkanlığını ve ilçe yönetimini ziyaret ederek Yapmış olduğu ziyaretler de aday adaylığı sürecine değinerek Kıraç, şunları söyledi: “Çıktığımız bu kutlu ve zorlu yolda, davamıza inandığımız için bugün buradayız. Yarında burada olacağız. AK Parti olduğu sürece bizlerde her zaman partimizle birlikte el ele halkın içinde ve yanında olacağız. Halkın sorunu bizlerin sorunudur. Bizlere bu fırsat verildiğinde yani Milletvekili olduğumda, memleketime milletvekili olarak katkıda bulunmak istiyorum.”
İlçe yönetimi ve partililer ile bir araya gelen Kıraç, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti Türkiye’nin yalnızca kaderini değiştirmekle kalmadı, yeni Türkiye yolunda yüzde 100 ilerleme kaydetti. Türkiye’nin üzerinde dolaşan kara bulutlar AK Parti ile birlikte dağılmaya başladı. AK Parti iktidarlarından bu yana sadece ülkemiz değil, vicdanlarımız, umutlarımız ve gelecek hayallerimiz de aydınlığa kavuşmuş ve millet iradesi bugün hak ettiği yere gelmiştir. Çocuklarımızın geleceğe daha umutla baktığını görebiliyoruz. Gençlerimizin yaşadıkları ülkeyle gurur duyduklarını bu gün en iyi şekilde görebiliyoruz. Bu millet kimin hizmet ettiğini, milletin iradesine kimin sahip çıktığını çok iyi bilmektedir.
“HER SORUNA ÇÖZÜM PROJELERİMİZ VAR”
Öte yandan Ekinözü belediyesini de ziyaret ettikten sonra Göksun Kanlıkavak’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdikten sonra Andırına hareket etti. Andırın Ak Parti İl Başkanlığını ve ilçe yönetimini ziyaret ederek orada partililere şöyle konuştu: “Kahramanmaraş’ın Tüm Sorunlarını Hep birlikte çözeceğiz. “Dünya Yıldızı, Ülkemin Saklı Cenneti Memleketime, AK Partinin temel çalışma prensibi olan halkıma hizmet kar olarak, gönülden ve yürekten hizmet etmek için bu kutsal yola çıkmış bulunmaktayım.
projelerini neden aday adayı olduklarına ilişkin bilgileri açıklayarak parti teşkilatına il ve ilçe yönetimine ayrıca tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.
AVCI; “TÜM ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ”
Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı, Türkiye’nin tarihi bir seçime hazırlandığını, AK Parti’nin bu seçimlerden de en yüksek oyu alarak çıkması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek şunları söyledi: “Partimizin tüm aday adaylarına çıkmış oldukları bu yolda hepsine ayrı ayrı başarılar dilerim” Şeklinde konuştu.
Dr. Aşkın kıraç, andırın ilçe belediyesine giderek orada belediye başkanı Baki Tezcan’ı, Makamında ziyaret etti.
Belediye başkanı Tezcan, “Yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını siyasette hanım eli olmalı diyerek Kıraç’a övgüler yağdırdı.”
TEZCAN’DAN, KIRAÇ’A ÖVGÜLER!
Tezcan’ın samimi ve içten yaptığı sözlerden memnun kalan Kıraç, ise şunları söyledi: “Kahramanmaraş için çalışan tüm kesimlerle işbirliği içerisinde çalışacaklarını ve Kahramanmaraş'ın potansiyeli olan her alanda “Marka Şehir” olması için çaba sarf edeceğini anlattı. Şehrin tüm ihtiyaçlarını bildiklerini ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm ve çalışma stratejilerini hazırladıklarını” bildirdi. (YADİGAR JİRA)