Reklam

Hakan: Muhafız: 3. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

İstanbul'un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir'in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar'dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak.

Hakan Muhafız 3. sezon yayın tarihi belli oldu. Netflix Türkiye’nin ilk dizisi olarak yayınlanan Hakan Muhafız’ın 3. sezonu Mart 2020 tarihinde gösterilecek.

İlk sezonuyla büyük bir izlenme sayısına ulaşan dizinin 2. sezonu 26 Nisan 2019 tarihinde yayınlandı. Bu sezon sonrasında Netflix, 3. ve 4. sezonu onaylamış ve çekimlerini tamamlamıştı. Fakat dizinin 2. sezonu sonrasında oluşan yorumlar ve yeni projeler sebebiyle 3. ve 4. sezonun yayınlanma zamanları biraz bekletildi. Fakat dizinin yeni sezonlarından en az birinin belki de ikisinin 2020 yılı içerisinde Netflix Türkiye ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Hakan Muhafız 3. sezon ne zaman başlayacak? Hakan Muhafız’ın 3. sezon konusu ne olacak?

N. İpek Gökdel’in 2016 yılında yazdığı Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitaplarından uyarlanan Hakan: Muhafız’ın hikayesi Binnur Karaevli tarafından ekranlara evriliyor.

Dizinin 3. sezon resmi konusu ise şöyle: ” Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.”

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunda yeni sezonda sürprizlerin ekleneceğini de biliyoruz. Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Gökhan Tiryaki’nin yönetmenliklerini üstlendiği dizinin üçüncü sezon tarihini dizinin oyuncuları ortaya çıkardı.

Onlardan aldığımız duyumlara göre Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonu Mart 2020 tarihinde Netflix Türkiye ekranlarında yayınlanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Bu Videolar da İlgiliniz Çekebilir