Adı Yörem Çiğ Köfte: Belediye Şubesi

Firma Yetkilisi : Erdal Kaya

Adres: İsmet Paşa Mahallesi, Hükümet Bulvarı No: 43/C Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş Şehir : Kahramanmaraş İlçe: Dulkadiroğlu

Telefon: 3442234602

GSM: 5321004602

EMail: [email protected]

Türkiye’de sektör liderliğini korumak, kararlılığımızı sürdürmek, fark yaratarak yurtdışında da tek tercih edilen marka olmak.

Adıyörem çiğ köfte 2007 yılında Samsun’da üretime başladı. Dayanılmaz lezzetiyle kısa sürede hızla büyüyen firmamız, 19 Mayıs 2014’te Yeni Grup çatısı altında dünyada bir ilk olan çiğ köfte üretilmek üzere dizayn edilmiş fabrikasını kurup Samsun – Ankara karayolunun 8. kilometresinde hizmete başlamıştır.

Günlük 40 ton çiğ köfte, 500 bin adet lavaş ve özel acı sosuyla, 4 bin metrekare kapalı alanı bulunan fabrikada birbirinden ayrı bölümlerde katkısız bir şekilde üretim yapılmaktadır. Fabrika bünyesinde paketleme, soğuk hava deposu, sosyal tesisler ve ofis bölümleri bulunmaktadır.

Firmamız, Adıyörem markasıyla üretilen ayran, şalgam suyu, şam tatlısı, burma kadayıfı ve nar ekşili sosunu da bayilerinde tüketicinin beğenisine sunmaktadır. Sağlıklı ve katkısız üretim yapmayı şirket politikası haline getiren Adıyörem, ürünlerinde bulyon, Çin tuzu gibi sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi kullanmamaktadır. Yüzde 100 katkısız, doğal ve organik üretim yapmaktadır.

Tüm malzemeleri üretildiği yörelerden özel olarak getirilirken, Adıyörem hazırladığı ürünlerini bünyesindeki , soğutucu sistemli araçlarıyla Türkiye genelindeki yüzlerce bayisine ulaştırmaktadır. Adıyörem olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 400’e yakın şubesiyle, müşterilerine, kaliteli, güler yüzlü ve hızlı servis sunmayı amaçlamaktadır.

Adiyörem Misyon

Türkiye’de sektör liderliğini korumak, kararlılığımızı sürdürmek, fark yaratarak yurtdışında da tek tercih edilen marka olmak.

Adiyörem Vizyon

Sektörümüzün gereksinimleri doğrultusunda hep yeniliklerin öncüsü olmak, iş ortaklarımıza tek seferde değil, her defasında yüksek kalitede ve uygun fiyatta ürünler sunmak, satış anında ve satış sonrasında hizmetlerimizle yüzde yüz memnuniyeti sağlamak ve firmamıza olan güveni en üst seviyede tutmak.





Firma'ya Mesaj Gönder