Her yıl 8-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan "Müzeler Haftası" Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
-
Müzeler Haftasını Kutluyoruz! -
Kahramanmaraş Bir Kez Daha EMİTT Fuarı’ndaKahramanmaraş, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMİTT Fuarında tanıtıldı.
-
Kahramanmaraş Kalesi'nin Restorasyonu yapıldıGeç Hitit döneminde moloz ve kesme taş kullanılarak inşa edilen Kahramanmaraş Kalesi'nin restorasyonu tamamlandı.
-
Kahramanmaraş kazıları tarih, kültür ve bilime katkı sunuyorKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından üniversiteler ile işbirliği içerisinde Kahramanmaraş’ta yapılan kazı çalışmaları sonucu arkeolojik eserler, tarihi ve kültürel bilgiler ortaya çıkarılmakta, bilimsel açıdan dikkat çeken sonuçlara ulaşılmaktadır.
-
Bahaettin Karakoç, TRT’nin konuğu olduTRT tarafından çekimleri yapılan TRT Kültür tarafından yayınlanacak, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde yapılmakta olan Cumhuriyetin toplumsal hafızası: ilk kuşakların tanıkları adlı proje kapsamında Şair Bahaettin Karakoç’la röportaj gerçekleştirildi.


