Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Ahşap Hediyelik Eşya Yapımı kurs başvuruları 29 Mart tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü’nden yapılıyor.
-
Ahşap Hediyelik Eşya Yapımı Kursu Başlıyor -
Hizmet-iş Sendikası grev oylaması yapıyorGeçtiğimiz günlerde Hizmet-İş Sendikasının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile sürdürdüğü toplu iş görüşmelerinde anlaşma sağlanamayınca greve gitme kararı almıştı. İŞKUR İl Müdürlüğünün kararıyla grev oylaması yapılıyor.
-
Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürlüğü’nde bir kişide koronavirüs çıktıKahramanmaraş İŞKUR İl Müdürlüğü’nünde görevli bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması sonucu kurum dezenfekte edildi.
-
Kahramanmaraş İŞKUR binasında dezenfekte çalışması yapıldıKahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu'nda (İŞKUR) görevli bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması üzerine kurumda dezenfekte çalışması yapıldı.
-
İş’te buluşuyoruzSorumluluk sahası olan Kahramanmaraş ve Adıyaman’da müşterilerine kaliteli enerji vermek adına dev projeleri hayata geçiren Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. uzman kadrosunu güçlendirmek için İşkur İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında yerini aldı.


