Dostluk Şahane, Futbol Bahane K.Maraş SMMMO - G.Antep SMMMO
Ali Avgın

Ali Avgın

Gözlem

Dostluk Şahane, Futbol Bahane K.Maraş SMMMO - G.Antep SMMMO

04 Mayıs 2015 - 13:01

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası futbol takımı ile Gaziantep SM Mali Müşavirler Odası futbol takımları, geçtiğimiz 11 Nisan Cumartesi günü Kahramanmaraş Üngüt’te Sezalar halı sahada, futbol maçında karşı karşıya geldiler.

 

MAÇ SONUCU: DOSTLUK KAZANDI

Geçtiğimiz Mart ayında Muhasebeciler haftası etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş SMMM Odası futbol takımı ile Gaziantep’li meslektaşlarından oluşan Gaziantep SMMM Odası futbol takımı arasında deplasmanda halı saha futbol maçı yapılmıştı. Heyecanlı geçen maçı ev sahibi Gaziantep SMMMO 9- 7 kazanmıştı.

Gaziantep SMMM Odası başkanı Hüseyin Özbay ve oda yönetim ekibi, Kahramanmaraşlı meslektaşlarına çok sıcak ev sahipliği göstermişler, Gaziantep’te ağırlamışlardı.

 

K.MARAŞ SMMMO RÖVANŞI ALDI

Şimdi ise Kahramanmaraş SM Malimüşavirler, Gaziantepli meslektaşlarını şehrimizde misafir ederek, Üngüt’te Sezalar halı sahada çok heyecanlı geçen futbol müsabakası yaptılar. Zevkli geçen maçı Kahramanmaraş SM Mali Müşavirler odası takımı 8-7 kazanarak Gaziantep’teki yenilgilerinin rövanşını almış oldular.

Maç sonuçlarının önemli olmadığını, futbol maçında kazanan taraf dostluklar olduğunu maç sonundaki birlik ve beraberlik çok iyi yansıtıyordu.

Üngüt’te Sezalar halı sahadaki maça, izleyici olarak çok sayıda meslek mensupları ile birlikte; Kahramanmaraş S.M. Mali Müşavirler Odası başkanı Arif Şen, ikinci başkan Abdullah Kalın ve Yönetim Kurulu üyesi Aydoğan Düzgüner ile Türmob Genel Merkez Birlik delegesi Ali Avgın maçı heyecanla izlediler. Maç öncesinde futbolcu meslektaşlarına ince taktikler vermeyi de ihmal etmediler.

Gaziantep SMMM Odası ikinci başkanı Mehmet Ali Ağar, Kahramanmaraş SMMM odası başkanı Arif Şen’e maç öncesi çiçek takdim ederek karşılıklı başarılar dilediler.

 

MALİ MÜŞAVİRLER BU DEFA YEŞİL SAHALARDA TER DÖKTÜ

Kahramanmaraş SM Mali Müşavirler takımında oyuncu olarak sahaya çıkan meslek mensupları Mali Müşavirler; Ahmet Gültekin, Ahmet Gedikbaşı, Ali Şahin Güney, Atilla Kısakürek, Erdal Bacak, Ertan Sakızcı, Mehmet Tahir Nergis, Mehmet Gün, Mustafa Akgün ve Sıddık Özkorkmaz takımda yer aldılar.

Rakip kaleye atılan Avrupai goller ve bilhassa kaleci Mustafa Akgün’ün muhteşem kurtarışları maç sonucunu etkileyerek rakiplerini yenmeyi başardılar.

Her zaman hesap, kitap, kağıt, kalem, bilgisayar ve beyannameler arasında boğulan Mali Müşavirler; bu defa, masa başındaki başarılarını yeşil sahalara da yansıttılar. Aldıkları galibiyetle, attıkları gollerle, yeşil sahalarda ter dökerek başarıları nı burada da ispatladılar.    

 

ARİF ŞEN:  BÖLGESEL TURNUVALAR YAPACAĞIZ

Maç bitiminde her iki tarafın tüm oyuncularına ve yöneticilerine Kahramanmaraş SMMM Odasınca sembolik madalyalar takıldı. Galip takım Kahramanmaraş takımı ise kupa ile ödüllendirildi.  

Başkan Arif ŞEN maç sonucunda her iki takıma katkılarında dolayı başarılar dileyerek; “ İlk defa gerçekleştirdiğimiz karşılıklı futbol müsabakalarını gelenekselleştirmek istiyoruz. Komşu illerimizin SMMM Odaları ile bölgesel turnuvalar tertipleyerek mesleki dostluklarımızı bu etkinliklerle artıracağız.” dedi.

 

DOSTLUK ŞAHANE, FUTBOL BAHANE

Gaziantep Odası ikinci başkanı Mehmet Ali Ağar: “Kahramanmaraş’lı meslektaşlarımız bizleri çok güzel ağırladılar. İnşallah bu tür karşılaşmalarla sık sık bir araya gelerek, Arif Şen başkanımızın da dediği gibi SMMM Odaları ile bölgesel turnuvalar tertiplemek istiyoruz. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Sonuç olarak; dostluklar kazanmıştır. Dostluk şahane, Futbol bahane” diyerek her iki takım oyuncularını ayrı ayrı tebrik ettiler.

 

ABDULLAH KALIN’IN GAYRETLERİ GÖZ DOLDURDU

Kahramanmaraş SM Mali Müşavirler odasının bütün etkinliklerinde olduğu gibi, başkan Arif Şen’in yanı sıra, Oda ikinci başkanı Abdullah Kalın’ın gayretleri ve heyecanlı koşuşturmaları ile her zaman dikkatleri çekmiş, organizasyonların başarılı geçmesini etkilemiştir. Kendilerine ve yönetim ekibine bu vesileyle teşekkür ediyoruz.     

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin yeni bir etkinliğinde tekrar buluşmak üzere;

Selam ve sevgilerle.

Son Yazılar