SMMM Odası Modern Hizmet Binasına Kavuşuyor
Reklam
Ali Avgın

Ali Avgın

Gözlem

SMMM Odası Modern Hizmet Binasına Kavuşuyor

08 Eylül 2015 - 10:54

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası mensupları yakında yeni hizmet binalarına kavuşacaklar.

SMMM Odası başkanı Arif ŞEN ve ekibi geçtiğimiz seçim döneminde vaat ettikleri hizmet binalarını neredeyse tamamlamak üzereler. Nasip olursa önümüzdeki günlerde yeni binalarında hizmet verecekler.

 

MESLEK CAMİASININ 50 YILINA CEVAP VERECEK NİTELİKTE

Başkan Arif Şen “Meslek camiamızın elli yılına cevap verecek nitelikte inşa edildiğini” söylüyor.  Gerçektende binanın durumuna baktığımızda, şehrimizde hizmet veren modern meslek odalarına bir yenisinin daha eklendiğini görüyoruz.

SMMM Odasının yeni hizmet binası şehir merkezinde, Lise caddesi civarında, Kırsal Kalkınma binası karşı tarafındadır. Başkan Arif Şen bina hakkında şunları söylüyor;

“Projemiz yaklaşık 1500 m2 kapalı alana sahip olup, 300 kişilik çok fonksiyonlu salonu, mescidi, mutfağı, idari katı, cafe, 3 adet derslik, yönetim katı ve sosyal alan lokal teras kattan oluşmaktadır. Üyelerimize ve stajyerlerimize daha rahat hizmet verebileceğimiz, idari, yönetim, eğitim ve toplantı alanları, birlik ve beraberliği sağlayacak sosyal alanlar ile komplike olup mesleki saygınlığımızı ve prestijimizi artıracak nitelikte bu projeyi nasip olursa yönetim ekibimin üstün gayretleri ile hayata geçireceğiz.”

 

KAHRAMANMARAŞ MODERN BİR MESLEK ODASINA DAHA KAVUŞUYOR

Başkan Arif Şen ve yönetim ekibinden ikinci başkan Abdullah Kalın ve sayman Aydoğan Düzgüner ile birlikte yeni SMMM Odası bina inşaatına gittiğimizde gördük ki; Gerçektende şehrimiz modern bir meslek odasına daha kavuşuyor. Şehrimize ve meslek mensuplarına hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

TÜRMOB BİNA YAPIMINA MALİ DESTEK VERDİ

Bilindiği üzere başkan Arif Şen ve ikinci başkan Abdullah Kalın’ın gayretleri ile Mali Müşavir Odalarının bağlı bulunduğu TÜRMOB kurumundan tan şimdiye kadar 1.200.000 TL mali destek almışlar, bu parayı oda bünyesinde oluşturdukları yedi kişilik komisyon kararı ile arsa alımı ve bina yapım harcamalarında kullanmışlardı.

Şimdi ise binanın iç tezyinat aşamasına gelindi. Bilindiği üzere böylesine modern bir binanın iç donanımları da yüklü bir maliyet gerektireceği bilinmektedir. Bu hususta Arif Şen yeniden Türmob genel başkanı Nail Sanlı ile görüşmeler yaptıklarını söyledi; “ Türmob genel başkanımız sayın Nail Sanlı beyle yaptığımız görüşmelerde, sağ olsunlar yeni hizmet binamızın tamamlanması için ek mali destek için elinden geleni yapacağını ifade ettiler. İnşallah önümüzdeki günlerde bu talebimizi gerçekleştiririz. Kendilerine bu vesile ile yönetim ekibim olarak teşekkür ederim”

Başkan Arif Şen ayrıca mevcut oda binalarını da satarak yeni hizmet binalarının son bölümlerine harcayarak tamamlayacaklarını belittiler.

 

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ YAPACAK

Başkan Arif Şen ve oda ikinci başkanı Abdullah Kalın’ın gayretleri neticesinde, SMMM Odasının yeni hizmet binası çevre düzenlemelerinin için; Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay beyden söz aldılar. Bu hususta başkan Arif Şen şöyle dedi; “Dulkadiroğlu belediye başkanımız sayın Necati Okay bey baştan beri desteklerini camiamızdan esirgemediler. Sağ olsunlar binamız tamamlandığında çevre düzenlemesini yapacakları sözünü verdiler. Tüm meslektaşlarım adına kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum.”

 

BAŞKAN ARİF ŞEN’İN ÜYELERİNDEN ÖNEMLİ TALEBİ

Ayrıca başkan Arif Şen’in üyelerine de önemli bir mesajı vardı. Şöyle ki; ” Aidatını ödeyememiş üyelerimiz, eğer gecikmiş aidatlarını bir an önce öderlerse binamızın tamamlanmasında büyük katkı sağlayacaklardır. Zira biriken aidatlar oldukça yekün teşkil etmektedir. Üyelerimizin bu hususta duyarlılık göstereceklerine inanıyorum. Gösterecekleri hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim”

 

VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTULAR

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda oda yönetimi seçim çalışmalarında; Arif şen ve ekibinin en büyük vaadi oda hizmet binasının tamamlanması sözüydü. İkinci başkan Abdullah Kalın ve yürütme ekibinin gayretli çalışmalarıyla başarılı bir dönem gerçekleştirdiler. Söz verdikleri hizmet binalarını kendi dönemlerinde tamamladılar.   

 

YENİ DÖNEMDE ABDULLAH KALIN BAYRAĞI DEVİR ALARAK EKİPBAŞI OLACAK

Başkan Arif Şen iki dönem kuralı gereği yaklaşan oda seçimlerinde aday olamayacak. Ancak yönetim ekibinde ikinci başkan olarak görev yapan Abdullah Kalın’ın yeni dönemde hizmet bayrağını devralacağı, grubunda ekip başı olarak görev alacağı konuşuluyor. Zira kendisini  başarılı oda faaliyetlerinde ve gayretli çalışmalarından tanıyoruz. Yaklaşan Oda seçimlerinde adından sıkça söz edileceğe benziyor.

Kahramanmaraş serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanı Arif Şen ve ikinci başkan Abdullah Kalın’ın ekibi ile birlikte vaat ettikleri yeni oda binasını kendi dönemlerinde tamamlamaları büyük bir başarıdır. Bu başarı meslek mensuplarınca; kendilerine verilen güvenin boşa çıkmadığı şeklinde yorumlanılmaktadır.

Kahramanmaraş SMMM Odasınca şehrimize kazandırılan modern meslek odası hizmet binasının şehrimize ve meslek mensuplarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.  

Selam ve sevgilerle.

Son Yazılar