Hayrettin Güngör’den Hak-İş’e Ziyaret!
Reklam

Hayrettin Güngör’den Hak-İş’e Ziyaret!

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Hak-İş İl Başkanlığını ve Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanlığını ziyaret etti.

07 Şubat 2019 - 22:56

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hayrettin Güngör’ün STK ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, AkParti Dulkadiroğlu Kadın kolları Başkanı Asuman Yavuz, Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Hak-iş konfederasyonu il Başkanlığına bağlı,Hizmet-İş Sendikası ve Öz-Orman iş Sendikası şube Başkanı Latif Çoban, Öz-güven - sen il başkanı Erdoğan Çamkömürü, Öz-büro iş sendikası il başkanı Murat Arifoğlu, Öz-sağlık iş Sendikası il başkanı Ekrem Aydın, Öz-İplik iş sendikası Kahramanmaraş şube başkanı Bünyamin Yumrukaya, Hizmet-İş Sendikasıyönetim-Denetim-Disiplin Kurulu, Temsilcileri ve sendika üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ömer Çınar, ülke, şehir ve işçi çıkarının olduğu her oluşma destek verdiklerini söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x