AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan Başkan Görgel, “Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde şehrimizin ihtiyaçlarını önceleyen hem bugünü hem de yarını gözeten projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Ortak aklı esas alarak, teşkilatımızla uyum içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz; Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir, daha dirençli ve herkes için daha güçlü bir şehir hâline getirmek” dedi.
-
Başkan Fırat Görgel; “Kahramanmaraş’ımızı Her Alanda Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyoruz” -
Kandemir: "Belediyecilik parti kademelerinden daha farklı bir mana taşıyor"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, belediyeciliğin çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Doğru yaptığınız işler takdir edilir bir eksik bırakmışsanız eğer onun hesabını sadece size değil torunlarınıza bile sorar vatandaşımız." dedi.
-
“Çözüm Makamıyız Sorunları Bir Bir Çözeceğiz”AK Parti İl Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşerilerimiz bize güvendi, biz çözüm makamıyız. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz. 511 başlık üzerinde çalışıyoruz. Bu ihtiyaçların önceliklendirilmesinde Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve paydaş kurumlarımızla üst düzeyde bir istişare gerçekleştireceğiz.” dedi.
-
Gümrük Bakanı Kahramanmaraş'taGümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılmak, esnaf ziyareti ve işadamlarıyla buluşmak üzere bugün Kahramanmaraş’a geldi.


