Gümrük Bakanı Kahramanmaraş’ta

Gümrük Bakanı Kahramanmaraş'ta

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılmak, esnaf ziyareti ve işadamlarıyla buluşmak üzere bugün Kahramanmaraş’a geldi.

17 Mart 2017 - 11:42 - Güncelleme: 19 Mart 2017 - 04:17

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci özel uçakla bugün saat 10.00’da Kahramanmaraş’a inecek. Ayağının tozuyla Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret edecek olan Bakan Tüfenkçi ardından Trabzon Caddesine inerek esnaflarla bir araya gelecek.

Bakan Tüfenkci Cuma Namazını Abdulhamithan camiinden kıldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Aliye İzzet Begoviç rekreasyon alanının açılışına katılacak.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde partisinin il danışma meclis toplantısına da iştirak edecek olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, saat 16.00’daki Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının açılış törenine katılacak. 17.30’da işadamlarıyla Ticaret Sanayi Odasında, 19.30’da ise esnaf temsilcileriyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde buluşacak.

Bakan Tüfenkçi programlarının tamamlanmasının ardından Ankara’ya dönecek. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x