Şehidimize son görev

Şehidimize son görev

Diyarbakır-Mardin karayolunda meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

17 Mart 2017 - 11:44

Memleketi Türkoğlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Şehidin cenazesine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç katıldı.


5 Mayıs'ta düğün yapacağı öğrenilen 23 yaşındaki şehit Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın cenazesi, Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morgundan alınarak helallik için annesi Selbi ve babası Haydar İmalı’nın yaşadığı eve getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra Uzunsöğüt-Yeşilyöre Asri Mezarlığı'na getirildi.


Burada öğle namazı sonrası şehidin özgeçmişi okundu. Kılınan namazın ardından şehidin cenazesi Uzunsöğüt-Yeşilyöre Asri Mezarlığı'nda defnedildi.


Şehidin Cenaze törenine, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, siyasi parti başkanları, belde belediye başkanları, şehit yakınları ve yüzlerce kişi katıldı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı