1/1000’lik İmar Planı Elbistan Belediye Meclisi’nde kabul...
Reklam

1/1000'lik İmar Planı Elbistan Belediye Meclisi'nde kabul edildi

Elbistan Belediye Meclisi, ilçeye ait 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı’nı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları da toplantının tek gündem maddesi olan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı’ görüşmelerinden önce meclis üyeleri ile bir araya geldi.

08 Mayıs 2020 - 10:04 - Güncelleme: 08 Mayıs 2020 - 10:08

Elbistan’ın geleceğine yön verecek görüşme öncesinde AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül’le birlikte açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Elbistan adına önemli bir gün yaşandığını dile getirdi.

İmar planı sürecini şeffaf ve saydam bir şekilde götürdüklerini vurgulayan Başkan Gürbüz, şunları söyledi: “Elbistan için gerçekten bugün önemli bir gün yaşıyoruz. Seçimden öncesi tarihi de eklersek yaklaşık 1,5-2 yıldır vatandaşlarımızın Elbistan Belediyesi Meclisi’nden ısrarla ve önemle beklentisi biran önce inşaat sektörünün önünün açılması ve eski gücü ile hızına kavuşmasıydı. İnşaat, ülkemizin ana sektörlerinden birisi. Lokomotif sektörlerinden bir tanesi. 4-5 yıldır Elbistan’da ruhsatlar da durma aşamasına gelmişti. 1 Nisan’dan sonra biz tüm siyasi parti meclis üyelerimizle beraber, vatandaşımızın bize vermiş olduğu bu görevi, en önemli görev olarak gördük ve inşaat sektörünün önünün biran önce açılmasıyla ilgili Elbistan Belediye Meclisi’ndeki tüm üyelerimiz, başta imar komisyonumuz olmak üzere seferber olduk. Sorun yaşayan vatandaşlarımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Bu anlamda 2 bin civarında dilekçe verilmişti. Onlarla tekrar bir araya geldik. Taleplerini aldık. Bu talepler, tüm siyasi partilerin meclis üyelerinden oluşan imar komisyonumuz tarafından şeffaf bir şekilde değerlendirildi.”

1 1000 lik imar plani elbistan belediye meclisi nde kabul edildi

imar planY kabul meclis 2

imar planY kabul meclis 3

imar planY kabul meclis 4

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x