1. Amatörde heyecan devam ediyor

1. Amatörde heyecan devam ediyor

Yerel Amatör Büyükler Ligi 1. Amatör Kümede 13.hafta maçlarının tarihleri, stadyumları ve saatleri belli olurken A ve B Grubunda derbi havası yaşanacak.

19 Şubat 2017 - 12:41

1.amatör kümede A ve B grubunda 13.hafta maçlarının tarihleri, stadyumları ve saatleri belli olurken B Grubunda derbi mahiyetli ilk yarıda zor günler geçiren ve düşme tehlikesi yaşayan 2 ekip Arsansümerspor ve Bertizspor arasında puan savaşı yaşanacak. Bu maçın yanı sıra Elbistan Deplasmanında Play-off savaşı yaşanacak. Play-off derdinde olan Maraşgücü ise Kümbetspor ile zorlu bir müsabakaya çıkıyor. A Grubunda ise Pazarcık Kartalkayaspor ile Gençlerbirliğispor Play-of için önemli maça çıkacak.

LİG HEYECANLI VE ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR

Kahramanmaraş 1.Amatör küme 13.haftada A ve B grubunda maçları çok büyük önem arz ediyor.

Kahramanmaraş 1.amatör küme A grubunda 2 maç oynanacak. Günün ilk maçında 19 Şubat Pazar Günü Saat 14:00'de 1905 Kahramansarayspor, Dumlupınarspor'u Saim Çotur Sahası'nda Karşılaşacak.

 A Grubunda günün diğer bir maçında Saat 13:00'de Pazarcık Kartalkayaspor Pazarcık İlçe Stadın'da Gençlerbirliğispor ile Karşılaşacak. Bu maç Play-off hattını belirleyecek. A Grubunda Günün diğer bir maçında Saat 13:00'de Afşin Belediye Spor ile Uludazspor Afşin İlçe Stadın'da Karşılaşacak.

B GRUBUNDA DÜŞME HATTI VE PLAY-OFF SAVAŞI

Kahramanmaraş 1. Amatör küme B grubunda 4 maç oynanacak. 19 Şubat Pazar Günü Saat 10:30'da Arsan Sümerspor, Bertizspor ile Batıpark Futbol Sahası'nda Karşılaşacak. Bu karşılaşma düşme hattı ve gruptaki en önemli maç olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Her iki takım da 3 puan parolası ile sahaya çıkacak ve 3 puanı alan rahat bir nefes almış olacak. B Grubunda günün diğer bir maçında Saat 16:15'de Maraşgücüspor ile Kümbetspor Batıpark Futbol Sahası'nda Karşılaşacak. B Grubunda günün bir diğer maçında Saat 12:00'de Büyüksırspor ile Pazarcık Aksuspor Saim Çotur Sahası'nda karşılaşacak. B Grubunda Günün bir diğer maçında Saat 13:00'de Elbistan Belediyespor ile Türkoğlu Belediyespor Elbistan İlçe Stadında Karşılaşacak. Bu Karşılaşmada play-off hattındaki önemli bir mücadele olacak. Elbistanda oynanacak olan bu maç ise rövanş havasına dönüşeceğe benziyor.

(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x