12 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs polisten kaçamadı

12 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs polisten kaçamadı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 12 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs polisten kaçmaya çalışırken yakaladı.

14 Ekim 2022 - 03:25

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sorumluluk alanlarında yapılan denetimlerde 12.10.2022 günü Namık Kemal Mahallesinde durumundan şüphelenerek durdurulan araçta A.C. (30Yaş) isimli şahsın bulunduğu, yapılan kontrolde Kahramanmaraş 1.Asliye Ceza Mahkemesince ‘’Yalan Tanıklık Yapmak’’, Kahramanmaraş Ağır Ceza İlamat Masasınca ‘’Yol Kesmek Suretiyle Gece Vakti Yağma’’ suçlarından toplamda 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı anlaşılmış, ayrıca araç içerisinde bir adet ruhsatsız Glock Gen 4 ibareli tabanca ile bu tabancaya ait 14 adet 9X19 mm. çapında fişek ve bir miktar metanfetamin uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Şahıs gerekli işlemler için adli mercilere sevk edilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğünce vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla suç ve suçlular ile etkin mücadele yürütülerek, vatandaşların can ve mal güvenliği için her türlü tedbir alınmaya devam edecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı