125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan Bir İlk!
Reklam

125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan Bir İlk!

125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve özel gereksinimli öğrencileri, Erasmus+ KA229 kapsamında planladıkları ''Spor Yaparak Şiddet ve Ayrımcılığı Hayatınızdan Çıkarın" isimli projeleri ile alanlarında ilimizde bir ilki gerçekleştirerek Portekiz'de faaliyetlere katıldı.

23 Mayıs 2022 - 03:16

Erasmus+ KA229 kapsamında Portekiz, Almanya, İtalya ve Romanya ile ortak oldukları ''Spor Yaparak Şiddet ve Ayrımcılığı Hayatınızdan Çıkarın" isimli projeleri kabul edilen 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu, Ulusal Ajans’tan hibe almaya hak kazanmıştı.

Bu kapsamda ilk hareketlilik gerçekleşti ve 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve özel gereksinimli öğrencileri, öğretmen toplantısı için Portekiz'e hareket etti. Öğrenci ve öğretmen hareketliliği amacıyla Almanya'da da bulunan 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu 3 öğretmeni ve 6 özel gereksinimli öğrencisi,  ülkemizi ve şehrimizi gururla temsil etti.

Diğer yandan Kahramanmaraş'ta ilk defa hafif düzey zihinsel engelli öğrenciler, proje kapsamında yurtdışına çıkarak, bir ilki gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x