1920 Maraşspor’a 2 gün izin

1920 Maraşspor’a 2 gün izin

Kahramanmaraş’ı BAL’da temsil eden 1920 Maraşspor Kafilesi, Antalya Kampının sona ermesi ile hafta sonunu izinde olarak geçiriyor.

07 Ocak 2017 - 10:11

6 Ocak’a kadar kamp hazırlığını sürdüren mavi-beyazlılar 2 gün aradan sonra ikinci etap için Kahramanmaraş’a geçecek. 1920 Maraşspor Kafilesi, Çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürdüğü ve hazırlık maçları ile 2. Yarıya hazırlanan mavi- beyazlı ekip Antalya Kampını tamamladı. Geçtiğimiz hafta da başlayan ve 10 gün süren BAL ikinci yarısının hazırlıklarını günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdüren 1920 Maraşspor 10 günlük Antalya kampını son bulması ile 2 günlük izine ayrıldı. Mavi-Beyazlıların Antalya kampında çift antrenmanla yaptığı çalışmada morallerin bir hayli yerinde olduğu gözlenirken sporcular zaman zaman gezmek maksadıyla tarihi mekanları gezerek moral depoladılar.

 

SON MAÇ BERABERLİKLE TAMAMLANDI

1920 Maraşspor Antalya Kampında oynadığı son hazırlık maçında yağmurlu ve rüzgârlı bir havada oynanan maçta Nevşehirspor ile berabere kaldı.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın 25. Dakikada Ferhat Oğuz'un attığı golle 1-0 öne geçen 1920 Maraşspor, rakibin 36. dakikada Erdal Küçükkara'nın attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

 Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgâra karşı oynayan 1920 Maraşspor 89. dakikada golcü Cemal Deliktaş'ın attığı golle 2-1 öne geçti. 90. dakikasında Ceza alanı dışında oluşan karambolde hakem ilginç bir karar vererek penaltı noktasını gösterdi ve İlhan Kaptan'ın penaltı golüyle karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

 

1920 MARAŞSPOR TRANSFERLER

1920 Maraşspor, iki oyuncu transfer etti. Furkan Aktaş ve Enes Filiz 1920 Maraşspor kampına katılan isimler arasında yer aldı. Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1920 Maraşspor, Orta saha oyuncusu Furkan Aktaş ve stoper Enes Filiz ile anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Kadir Ardıç’ın talebi üzerine takıma katılan iki oyuncu da resmi sözleşmeyi imzaladı. (İLKER YİYEN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı