2. Değişiklik özel kaleme oldu

2. Değişiklik özel kaleme oldu

İlk olarak KASKİ Genel Müdürlüğüne atama yaparak belediye kadrosunu güçlendiren, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, özel kalem müdürünü de değiştirdi. Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcılarını da değişeceği iddia ediliyor.

12 Nisan 2019 - 13:20

Aday gösterilmesinin ardından çalışma ekibi uzun süredir merak edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün ekibi netleşmeye başladı. Ekibinin büyük çoğunluğunu il dışında alanlarında rüştünü ispat etmiş uzman ekipten yana kullanacağı tahmin edilen Güngör’ün ilk ataması KASKİ’ye oldu. Güngör’ün ikinci ataması ise 7/24 dirsek teması yürüteceği özel kalem müdürlüğünde oldu. Özel kaleme Allattin Parlak getirildi.

SİL BAŞTAN DEĞİŞECEK

Öte yandan Belediye Genel Sekreterlik makamı ve genel sekreter yardımcılarını da değişeceği iddia edilirken, genel sekreterin de dışarıdan geleceği öne sürüldü. Gelecek ismin de belediyecilik alanında ün yapmış birinin olduğu belirtiliyor.

ZİYARETLER CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, devir teslim töreninde kendini ziyarete geleceklere önemli uyarıda bulundu . ilk etapta çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Güngör: “Bütün hemşehrilerime göstermiş oldukları bu desteklerden dolayı, en derin selam ve saygılarımı iletiyorum. Bugün buraya geldiniz, teveccüh gösterdiniz, bize destek verdiniz. Değerli hemşehrilerim, şunu da ifade edeyim ki; bu tebrik kısmını biraz kısa tutmayı düşünüyoruz. Haftaya Cuma’ya kadar bütün tebrikleri kabul edeceğiz. Bir hafta bir gün belirlemeyi düşünüyoruz. Takdir edersiniz ki bizim çalışmamız lazım. Sizin hakkınızı korumamız lazım. Bu şehrin ihtiyaçlarını yerine getirmemiz lazım. Onun için tebrikleri kısa tutmamız lazım. Öbür hafta bir gün belirleyeceğiz, sabah, öğlen akşam gibi arkadaşlar sizlere duyuracaklar. Her zaman ulaşılabilir olacağız. Bize ulaşacaksınız bunu da buradan söylüyorum. İnşallah Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum, bütün hemşehrilerime tekrar en derin selam ve saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet olun diyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu