2. Kademe 30 Temmuz’da!

2. Kademe 30 Temmuz’da!

Kahramanmaraş’ın 2. Ligdeki temsilcisi Maraşgücünün de katılım sağladığı Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında 2. eleme turu 30 Temmuzda başlıyor.

23 Temmuz 2017 - 01:16

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 110 kulübün katılımıyla, 12-17 Temmuz tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalar tamamlandı. Şampiyonanın 2.eleme turu, 25 grubun birincileri ile en iyi puan ve averaja sahip 7 ikinci olmak üzere toplam 32 takımın katılımı ile oynanacak. 2. eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 30 Temmuz tarihinde yapılacak.  Rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar 1 gün dinlendikten sonra aynı merkezde 3. eleme  turu müsabakalarını oynayacak ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda ilk 8 takım arasına girmeye çalışacak. 2. ve 3. eleme turu karşılaşmaları ile final müsabakaları tek maç eleme usulü ile gerçekleştirilecek. Müsabakalar 35'er dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10'ar dakikadan 2 uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlayacak.

MARAŞGÜCÜ NEVŞEHİR’DE!

Türkiye Şampiyonasına Yıldızlar kategorisinde Kahramanmaraş'ta bayan futbolunda adından sıkça söz ettiren Maraşgücü Spor Kulübü İzmir ekibi Konak Belediyespor ile eşleşti ve müsabakası 30 Temmuzda Nevşehir’de oynanacak. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 110 kulübün katılımı ile 12-17 Temmuz tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlardan bir üst tura direkt olarak yükselen takımlar şöyle olurken Kahramanmaraş Temsilcisi Konak Belediyespor ile eşleşti. 12-17 Temmuz tarihleri arasında oynanan Yıldız Kızlar Şampiyonasında Maraşgücüspor Sivas grubunda, Anadolu Yıldızlarıspor'u 6-0,  Hatay Dumlupınarspor'u 22-0 ve Sivas Gazi Lisesispor'u 4-0 yendi. Adana İdman Yurdu ile 4-4 berabere kalarak 10 puanla grup şampiyonu oldu ve 2. Eleme Turuna çıktı. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Maraşgücüspor, 36 gol attı, 4 gol yenerek adını 2. Tura yazdıran Maraşgücü İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor ile eşleşti. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşgücü Futbol takımı Kendisine destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti. Sivas’ta çıktığı müsabakalara elinde ‘Kulübümüze yapmış olduğu tüm desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkür ederiz. Maraşgücüspor Kulübü’ dövizi ile çıkarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etmişlerdi. Zorlu maçlarını kazanan Maraşgücü ekibi İzmir ekibi Konak Belediyespor ile eşleşerek 2. Tur maçlarını Nevşehir ilinde 30 Temmuz Tarihinde icra edecek. (HABER: İLKER YİYEN)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x