2014-2015 Şampiyonluk kupası mavi fırtınanın

2014-2015 Şampiyonluk kupası mavi fırtınanın

Futbolda 2 sezondur Kupa kaldıramayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Basketbol’da Kupayı kaldırdı.

09 Haziran 2015 - 14:02

Kahramanmaraş Büyük erkekler 2014-2015 Basketbol il birinciliği Şampiyonasında Kahramanmaraş ile Kahramanmaraşspor Osman Sayın Spor Salonunda finalde karşılaştı.

Büyükşehir ile Kahramanmaraşspor başa baş geçen mücadeleyi 90-78 Büyükşehirbelediyespor kazandı. Karşılaşmanın en skorer ismi ise 33 sayı ile Yaşar oldu.

Mücadelenin ilk periyotunu21-21, devreyi de 40-35 tamamlayan Büyükşehir spor, üçüncü çeyrekten itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Son 2 dakikalık bölüme üstün giren Büyükşehirbelediyespor, maçtan da 90-78 galibiyetle ayrıldı.

MAÇIN KARNESİ

SALON: Osman Sayın Spor Salonu

HAKEMLER: Çağatay OĞUZ (***), Emrah AÇKAR(***),

1. PERİYOT: 21-21 DEVRE: 35-40, 3. PERİYOT: 55-64  4,PERİYOT:78-90 Kahramanmaraşspor (*), AHMET (**) 7, YUSUF(***) 14, BARIŞ(***) 8, RESUL(**)12, HÜSEYİN(*) 3,SERHAT (*), MİKAİL(**) 10,SEMİH (*) CANER, OSMAN,MURAT,UĞUR,

Koç:Taner ERGEN

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESPOR:  13,SAMET (*),33,ŞEFKET(*), 46,HASAN(**)10,FATİH 10, MEHMET(****) 23,YAŞAR(**) 6,VOLKAN(*) 2, Birkan (*)45,Ecan,98,Göksal

Koç:Adnan SARIYILDIZ

BASKETBOL FİNALİNDE OLAY ÇIKTI

Final maçında,genç  seyircin biri sahaya atladı.

Kahramanmaraşsporcusu’na saldırmaya kalkışan genç polisler tarafından etkisiz hale getirilidi. Gence sert davranan polisler kalepçe takarken ULAŞ. Ö. Adlı gencin yapılan müdahalede omuzunu çıkardı. 112 saplık ekibinin gelmesiyle 17 yaşlarındaki genç taraftar Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesine sevk edildi . Basketbol'un 4, Periyot ‘unun bitimine 2,Dakka 39 saniye kala masa ve orta hakemler maça ara verdi maçın her dakkasında iki tarafın oyuncuları hakeme itirazlar etsede sonuç değişmedi Kazanan taraf Büyükşehirbelediye spor oldu.

OLAYLI MÜSABAKANIN AYRINTILARI

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor finalinde her iki takım da maçın sonuna kadar kıyasıya mücadele etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un kazandığı final maçında maçın ortasında iki oyuncu tartışırken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu genç bir taraftar sahaya atladı ve Kahramanmaraşsporlu oyunculardan birine saldırdı.

Kahramanmaraşsporlu oyuncuya vurmayı deneyen genç polisler tarafından etkisiz hale getirilidi. Sahaya atlayan adının Ulaş Ö. olduğu öğrenilen genç polis müdehalesinde omzu çıktı ve salona çağrılan ambulans ile hastaneye götürüldü.

FIRTINA KUPAYI MÜZESİNE GÖTÜRDÜ

2014-2015 Basketbol sezonu il şampiyonluğu finalinde Kahramanmaraş Belediyespor ile Kahramanmaraşspor karşılaştı. Final maçı nefes kesti. 2014-2015 Kahramanmaraş Basketbol İl finalinde şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor maçları nefes kesti. Osman Sayın Spor Salonunda kozlarını paylaşan şehrin en güçlü iki ekibi son dakikasına kadar kıran kırana geçen bir maç izlettirdiler. Zaman zaman gerilen ve polislerin müdehalesi ile normale dönen müsabakanın sonunda her iki ekipte bir birini tebrik ederek sahadan ayrıldı. Mücadelenin ilk periyodu 21-21 berabere sona erdi. Devre ise 40-35 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın son periyodunda peş peşe sayılar bulan Kahramanmaraş Beledişyespor final maçını da 90-78 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x