2018’de çıkacak yeni iPhone hakkında bilinmeyenler
Reklam

2018’de çıkacak yeni iPhone hakkında bilinmeyenler

Apple’ın önümüzdeki yıl üç yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Bu modellerden ikisinin OLED ekrana, diğer modelin ise LCD ekrana sahip olacağı idddia ediliyor. Nikke’nin aktardığı habere göre LCD ekranlı modelin iPhone 7‘de olduğu gibi metal olacağı iddia ediliyor.

08 Aralık 2017 - 12:00

LCD modelin 6,1 inçlik ekrana sahip olacağı dile getirilen Nikkei, OLED ekranlı modellerde ise 5,8 inç ve 6,2/6,3 inç ekranın yer alacağını söylüyor.

LCD ekranlı telefonun alüminyum malzemenin kullanıldığı iPhone’larda olduğu gibi çeşitli renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacağı ifade ediliyor. Daha önceden KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo da yeni iPhone modelleriyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Kuo, 2018 yılında üç farklı modelin piyasaya sürüleceğini dile getirmişti. Kuo, 5,8 inçlik  modelin haricinde Apple’ın 6,5 inç ekranlı iPhone X Plus‘ı ve 6,1 inç LCD ekranlı bir iPhone modelini daha tanıtacağını söylemişti. 6,1 inçlik yeni iPhone modeli kablosuz şarja destek verecek mi?

Kuo üç modelinde de uçtan uca ekranın yer alacağını ve telefonların derinlik algılayabilen TrueDepth kameraya sahip olacağını belirtmişti. Eğer son iddialarda olduğu gibi 6,1 inçlik LCD modelde metal bir arka yüzey olması durumunda bu telefonun kablosuz şarja destek vermeyeceğini belirtmekte yarar var. Yeni modellerlea ilgili detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...