2021 Etwinning kalite etiketi ödülleri verildi
Reklam

2021 Etwinning kalite etiketi ödülleri verildi

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü eTwinning Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen 2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi ödül töreninde, yürüttükleri projelerle başarılı olan öğretmenlere ve okul idarecilerine eTwinning kalite etiketi ve okul levhaları takdim edildi.

17 Haziran 2022 - 13:14

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Akif Bulut ile Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı.

Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, eTwinning projelerinin Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütüldüğünü belirterek, “eTwinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen eTwinning projesi, öğrenci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere eğitimin tüm aktörlerine uluslararası tecrübe kazandıran, AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini amaçlamaktadır. Bu amaçla ilimizde eTwinning portalına kayıt olan öğretmen ve uygulanan aktif proje sayısı gün geçtikçe artmaktadır.” diye konuştu.

Uygulanan projelerle birlikte kalite etiketine layık görülen öğretmen sayısının diğer yıllara göre büyük oranda arttığını kaydeden İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kazanılan etiketler, projelerin belirli bir ulusal standarda ve Avrupa standardına ulaştığını göstermektedir. Yürütülen projeler sayesinde ilimizde 2019 yılında 15, 2020 yılında ise 27 Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alındı. 2021 yılında ise ilimiz genelindeki 748 okulumuzdan 2 bin 547 öğretmenimiz bin 206 proje yürütmüş olup, bu projelerden 338 tanesi Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu vesile ile emek veren tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi gönülden tebrik eder, saygılarımı sunarım.”

Konuşmanın akabinde kalite etiketi ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okullara ödülleri ve okul levhaları takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x