30 Ağustos Zaferi, milletimizin yeniden dirilişinin sembolüdür

30 Ağustos Zaferi, milletimizin yeniden dirilişinin sembolüdür

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkanı Serdar Zabun bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos 2018 - 00:43

26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, milletimizin yeniden dirilişinin ve geleceğine sahip çıkışının en önemli sembolüdür.

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında kazanılan bu büyük zafer, aziz milletimizin, istiklali ve istikbali için mücadele ederken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güç ve cesarete sahip olduğunun kanıtıdır.

26 Ağustos 1071’de, Anadolu'nun Türk milletinin ana vatanı olmasına vesile olan Malazgirt Zaferi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda çok önemli bir dönüm noktası olan Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlandığı Ağustos ayının son haftasının Zafer Haftası olarak kutlanması, mana bakımından bin yıllık Anadolu medeniyetimizin en kuvvetli temsilidir.

Bu zaferler, yüzyıllar sonra bile onur ve ibretle okunacak destanlardır. Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedel ve milletimizin dünyaya örnek olan azmi, sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz, her geçen gün gelişen ve büyüyen Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir.

Zafer Haftası vesilesiyle, Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor, milletimizin bu onur gününü kutluyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...