4. Eleme Turu Kurası Perşembe Günü

4. Eleme Turu Kurası Perşembe Günü

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un da katılım sağlayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi töreni, 28 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek.

27 Eylül 2017 - 20:16

Kahramanmaraşspor'un Tokatspor'u eleyerek yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi töreni TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak ve kura çekimine, TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılacak.

Ligde bir türlü isrtediği sonuca ulaşamayan Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Tokatspor’u uzatmalarda bulduğu golle 0-1 yenerek galibiyetle tanıştı ve tur atlayan taraf olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda Tokatspor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, müsabakanın uzatmalarında attığı gollerle 0-1 mağlup ederek turu kaptı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Tokatspor ile normal sürede 0-0 beraberlikle tamamladığı müsabakanın uzatma dakikalarında attığı golle 0-1 yenip bir üst tura yükseldi. Ligde zor günler geçiren Kahramanmaraşspor, Tokat Taraftarının önünde ilk yarıda oldukça kötü bir futbol sergilerken kırmızı-beyazlılar, ikinci yarda oyuncu değişikliği yaparak oyuna ortak oldu. İlk yarıda beklentilerin altında bir oyun sergileyen Kahramanmaraşspor, Tokatspor karşısında adeta iyi perforans sergilerken üst üste gelişen Tokatspor ataklarında zor anlar yaşadı. Özellikle sağ kanattan gelişen üst üste ataklarda kalesinde tehlikeler yaşayan kırmızı-beyazlılar, ev sahibine Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda geçit vermedi ve tur atlayarak Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme kadamelerine yükselmişti. Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 46 takımın yanı sıra Süper Lig'de geçen sezon sonunda oluşan puan sıralamasında 5 ila 13. sıralar arasında yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor haricindeki 8 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Müsabakaların normal süresinin berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımlar seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Müsabakalarını kazanan 27 takım 5. Eleme Turu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Medya Bilgilendirme; Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi töreninde medya için akreditasyon sistemi uygulanacak. Kura çekimini izlemek isteyen basın mensuplarının 27.09.2017 günü saat 15.00'e kadar TSYD'ye başvurarak akreditasyon işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Yayıncı kuruluş, Kura çekimi için naklen yayınlamak isteyen TV kuruluşları için sinyal üretimi yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı