7 ayda çok başarılı işler yaptık

7 ayda çok başarılı işler yaptık

7 ay önce yeniden yapılandırılan Sağlık camiasına İl Sağlık Müdürü olarak atanan Ali Nuri Öksüz, yeniden yapılandırılan il müdürlüğünde 7 aydan beri çok başarılı işler yaptıklarını, teşkilatlanmalarının tamamlanmasıyla önlerine baktıklarını belirtti.

07 Haziran 2018 - 12:27

Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensupları ile iftarda buluşan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerden kesitler sundu.

Göreve yaklaşık 7 ay önce atandıklarını hatırlatan Öksüz şöyle konuştu; “Bugünün bence başka bir anlamı var, bu 7 aylık dönemde sizlerle sık sık bir araya gelemedik. Tabi ki yeniden yapılanma ve teşkilatlanma adına bu 6-7 aydan beri bayâ çalıştık, günde 12-13 saat çalıştık. Ama çok şükür yerelde de hükümetimizin ve bakanlığımızın desteği ile işlerimizi önümüze aldık. Bu 7 aylık dönemde bize verdiğiniz destek bizim için çok önemliydi. Bir il müdürü olarak, bir amir olarak şunu söyleyebilirim siz değerli basın mensuplarımızı yanımızda hissetmek çok bizim için çok önemli. Bu bizim moral ve motivasyonumuzu arttırıyor, yapacaklarımızı daha hızlı bir şekilde daha hızlı adımlarlar yapıyoruz. Gerek müdürlüğümüzce gerek bakanlığımızca yaptığımız işleri sizlerle paylaşıyoruz, olumlu haberlerin çıkması bizi daha da mutlu ediyor ve yapacağımız işlere daha da odaklanmamızı sağlıyor. Bu anlamda, bu akşamdan dolayı hepinize geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x