7 merkezde toplantı ve yürüyüş serbest

7 merkezde toplantı ve yürüyüş serbest

Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Bayramı olan 12 Şubat’ın yaklaşmasıyla Kahramanmaraş Valiliği toplantı ve yürüyüş alanlarını açıkladı. 12 Şubat Etkinliklerinde kullanılmak üzere 7 merkezde toplantı ve yürüyüş yapılabilecek.

07 Şubat 2017 - 10:10

Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş sınırları içerisinde tesis olan huzur ve güven ortamı ile milli güvenlik ve kamu düzeninin bozulmaması, başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla 12 Şubat etkinlikleri kapsamında, toplantı ve yürüyüş yapılacak alanları belirledi.

Valiliğin kararıyla toplantı alanları olarak; Hafız Ali Efendi Meydanı (Müftülük Meydanı), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Gar Meydanı, Onikişubat Stad Kavşağı, Hanefi Mahçiçek Stadı yanı, Kılavuzlu Parkı önü ve arkası, Doğu Kent Halı Saha önünü belirledi.

Toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergah alanları 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Kanununun 6. maddesi ve bu Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi uyarınca Valilik Makamının 23.01.2017 tarihli ve 982 sayılı oluru ile Kahramanmaraş’ta yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi.

Hafız Ali Efendi Meydanı’da toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinden, Şelale Park Kavşağı, Trabzon Bulvarını takiben Hafız Ali Efendi Meydanına kadar. TCDD Gar Meydanı’nda toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Gar Kavşağı ve Gar Caddesi üzerinden, TCDD Gar Meydanı önündeki toplanma alanına kadar. Onikişubat Stat Kavşağı’nda toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Kuddusi Baba Bulvarı üzerinden, Stat Kavşağı toplantı alanına kadar. Hanefi Mahçiçek Stadı yanında toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; İlahiyat Caddesi üzerinden, 21047. Sokak üzerinde bulunan Hanefi Mahçiçek Stadı giriş kapısından girerek Stat yanı toplantı alanına kadar. Kılavuzlu Parkı arkasında toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Kılavuzlu Baraj Yolu üzerinden, Kılavuzlu Parkı ile Nehir arasında bulunan Kılavuzlu Parkı arkası toplantı alanına kadar. Kılavuzlu Parkı önünde toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Kılavuzlu Baraj Yolu üzerinden, Kılavuzlu Parkının Şehir istikametine göre gelişte ikinci kapı önünden itibaren Kılavuzlu Parkı önü toplantı alanına kadar. Doğu Kent Halı Saha önünde toplanacak vatandaşların yürüyüş güzergâhı; Vezir Hoca Bulvarı üzerinden, Doğu Kent Halı Saha önüne kadar.”

Kahramanmaraş Valiliğin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı töreninde ve Kurtuluş Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde üzüntü verici olayların yaşanmaması için, 06-12 Şubat 2017 tarihleri arasında meskun mahallerde ve tören alanlarında kurusıkı dahil tabanca ve tüfeklerin ruhsatlı dahi olsa taşınmasının yasaklanması kararı ise hala devam ediyor. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın