"9 seçimdir yenilen Kılıçdaroğlu’nun kimyası...
Reklam

"9 seçimdir yenilen Kılıçdaroğlu'nun kimyası bozuldu"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, "24 Haziran seçim sonuçları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimyasını bozdu." dedi.

28 Haziran 2018 - 00:59

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ açıklamasında, "24 Haziran seçim sonuçları,Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimyasını bozdu. Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanılığında CHP;2 halkoylaması ile 2 Cumhurbaşkanı,4 milletvekili  ve 1 yerel seçim olmak üzere girdiği 9 seçimde yenilmiş. Seçime;girmiş,yenilmiş; Seçime girmiş,yenilmiş,yenilmiş..." ifadelerine yer verdi.

Bozdağ resmi Twitter hesabından, 24 Haziran'da; R. Tayyip Erdoğan,CHP’nin adayından % 22,6 fazla oy aldı ve % 52,6 ile Cumhurbaşkanı seçildi. Milletvekili seçiminde Ak Parti, % 42,6 ile CHP’den % 100 fazla oy aldı ve 295 milletvekili çıkardı.

Hala kaybeden, Erdoğan/Ak Parti;kazanan,Kılıçdaroğlu/CHP öyle mi? CHP G.Başkanı Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP,Ak Parti G.Başkanı R.Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye karşı dokuzuncu kez seçimi kaybetme rekorunu kırdı. Kılıçdaroğlu,kendine ait seçim kaybetme rekorlarına,son seçimde bir yenisini ekledi." açıklamalarında bulundu.

"Kılıçdaroğlu,CHP’ye daha fazla oy  ve vekil kazandırmayı ve CHP’yi birinci parti yapmayı hedefleyen bir lider değildir." diyen Bozdağ, "Kılıçdaroğlu, AK PARTİ vekil sayısını azaltmayı;partisinin oyunu düşürse de başka partilere barajı geçirmeyi hedefleyen,bunu da başarı sayan bir liderdir." dedi.

Bozdağ açıklamasında, "Partisi dışındaki partilerin başarısı için çalışan, başka partilerin başarısını kendi başarısı sayan ve hatta bir de bunlarla övünen biri her hangi bir partiye genel başkan olur mu? Elbette olmaz. Ama konu CHP olunca, bu oluyor/olabiliyor. Sahi,bu, nasıl particilik?" ifadelerine yer verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Anlamadığım/cevabını bulamadığım soru şu:Recep Tayyip Erdoğan dokuz seçimi kazandığı,Kemal Kılıçdaroğlu ise dokuz seçimi kaybettiği halde,nasıl oluyor da hep kaybeden Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti oluyor da kazanan hep Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP oluyor?Sahi siz anladınız mı?" ifadelerine yer verdi. (Türkiye Gazetesi)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...