Abdulbaki Kale, güven tazeledi

Abdulbaki Kale, güven tazeledi

Kahramanmaraş’ta faal ve sporu bırakmış olan eski spor adamlarını aynı çatı altında toplamayı hedefleyen Tüm Spor Adamları Derneğinde Abdulbaki Kale güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa getirildi.

26 Mayıs 2017 - 17:05

Tüm spor Adamları Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği Lokalinde 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 18.00 da gerçekleşti. Kurulduğu günden bu yana eski spor adamlarını bir çatı altında toplamak amacı doğrultusunda Kahramanmaraş Şubesi Kurucu Başkanı Abdulbaki Kale üyeleri ile birlikte başkanının arama doğrultusunda kongreye gitti. Kahramanmaraş’ta tüm spor adamlarını bir çatı altında toplamak amacı ile Dernek kurduklarını ve başkanlığını kendisi yaptığını ifade eden Tüm Spor Adamları Kahramanmaraş Şubesi Kurucu Başkanı spor Adamı Abdulbaki Kale, “Tüm Spor Adamları Derneğinin faaliyete geçirdik. Kahramanmaraş’ta Spor Adamları Kahramanmaraş Şubemizi Kurduk. Kuruluşumuz genel merkezimizin bizlere görev vermesi ile başladı. Çarşamba günü Kongremizi gerçekleştirdik. Biz yola Genel Merkezden 3 arkadaşımız Abdulbaki Kale, Muzaffer Demir ve Fatih Dağ ile birlikte derneğimizin kuruluş yetkisi verildi.  Bu yetki ile birlikte biz dernek faaliyetlerimize başladık ve derneğimizi geçen hafta içerisinde oluşumu tamamlayarak Dernekler masasına evraklarımızı teslim ettik. Derneğimizin kuruluş amaçlarının ilk başında Kahramanmaraş ilimizdeki tüm spor adamlarını bir çatı altında toplamak. Bu çatı altında toplanan arkadaşlarımızla Kahramanmaraş’ımızdaki spor faaliyetlerinde ne yapabiliriz, neler yapabilirizi ne gibi yardımlarda bulunabiliriz ve yardımcı olabileceğimiz konuları bunları birebir oturup konuşabileceğimiz Kahramanmaraş’ımızın sporuna elimizden geldiği kadar yardım ve yardımcı olacağız. Dernek yerimiz olarak geçici bir yer temin ettik. Derneğimize daha güzel bir yer teminine çalışıyoruz. Üye kayıtlarımıza başladık. Kahramanmaraş’ta ben spor adamıyım diyen, her arkadaşımız her dostumuz, her insan derneğimize kayıt olabilir. Spor camiasına yardımcı olabilmek için oluşum içerisine girdik. Şuana kadar 41 vilayette derneğimiz teşkilatlandı. Genel merkezimiz Gaziantep Genel başkanımız ise Vakıf Demir TFF’de yıllarca üyelik yaptı. Bizim amacımız Kahramanmaraş’taki tüm spor adamlarını aynı çatı altında toplayarak, onların sporda yaşadıkları sorunları çözmek, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak. Spor sorunlarının çözümü noktasında destek olmaya çalışacağız. Beni yeniden başkanlığa getiren bütün spor adamlarına teşekkür ederim“ dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Kahramanmaraş’ta faal ve sporu bırakmış olan eski spor adamlarını aynı çatı altında toplamayı hedefleyen Tüm Spor Adamları Derneği yönetim kurulunda Abdulbaki Kale Başkanlığa seçilirken Yönetiminde Spor Camiasının yakından Tanıdığı Ekremspor (Ekrem Karaoğlan), Ömer İnce, Mahmut Beyaz, Dursun Özçelik yer aldı. Yedeklerde ise Fikret Fındık, Gönseli Öz, Fatih Eskalen, Selahattin Abacı, Yusuf Bayram demmirci yer alırken< Denetim Kurulu Asilde Çetin Canlı, Cuma Toy ve Mustafa Barman yer aldı. Denetim Kurulu Yedeklerde ise Ökkeş Kale, İlker Yiyen, Mustafa Zembilci yer aldı. Federasyon deleğeleri ise Abdulbaki Kale, Ekrem Karaoğlan ve Mahmut Beyaz olarak belirlendi.

(HABER: İLKER YİYEN) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x