Abdullah Avcı’ya KMS Forması hediye edildi

Abdullah Avcı'ya KMS Forması hediye edildi

Süper Lig'de Kipaş Kahramanmaraşspor formasını terleten eski oyuncumuz şimdilerde Başahşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya Kipaş Kahramanmaraşspor forması hediye edildi.

03 Aralık 2017 - 08:55

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, Kipaş Kahramanmaraşspor'unda arasında bulunduğu 4. müsabakaları sonucu tur atlayan takımların 5. Eleme Turu maçları 28, 29 ve 30 Kasım'da oynanırken Temsilcimiz Kipaş Kahramanmaraşspor Perşembe günü zorlu bir maça çıktı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Medipol Başakşehir, Kipaş Kahramanmaraşspor'u 1-3 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı. Kipaş Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Sportif Direktör Adnan Erkan ziyaret esnasında Abdullah Avcı ile uzun süre sohbet ettiler. Teknik patron Avcı, “Bu benim için ayrı bir sürpriz oldu. Ben 1980’li yıllarda Kahramanmaraş’ta futbol oynadım. Burası benim için ayrı bir şehirdir. Eski takımımın formasını almak ise benim için ayrı bir onurdur” dedi.

Bilindiği gibi Türkiye Kupası 5. turda çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan maçlarda, Kipaş Kahramanmaraşspor, Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile ilk maçını 30 Kasım Perşembe günü 12 şubat stadında oynanırken, ikinci maç ise 12-13-14 Aralıkta Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu