Abdullah Kalın’dan tarihi fark! Kalın: “12 yıldır bu anı...
Reklam

Abdullah Kalın’dan tarihi fark! Kalın: “12 yıldır bu anı bekledim”

Uzun zamandır heyecanla beklenen Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimi sonuçlandı. Tarihi zaferle 5 yönetim kurulu üyesinin tamamını alan Başkan Adayı Abdullah Kalın, “Verilen oylar omuzumuzdaki yükü daha da çok artırmıştır. Yapılan algı operasyonları üyelerimizin teveccühü ile hem o algıcıları hem de algılarını tarihin tozlu sayfaları arasına girdirmiştir” dedi.

18 Mayıs 2022 - 02:59

Kahramanmaraş’ta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler yeni başkanını seçti. Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına kurumsal kimlik kazandıran çalışmalarla adından söz ettiren Kalın, yönetimde bulunmadığı dönemlerde de üyelerinin tek tek sorunuyla ilgilendi.

TÜRMOB İLE YASAMA ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRDÜ

Üyelerinin refahı ve odanın gelişiminde sabrın kilometre taşlarını santim santim aşarak emin adımlarla yoluna ilerleyen Kalın’ın sön dönemde yönetimde yer alması ise odanın faaliyetlerine yansımıştı. TÜRMOB Genel Başkanı ve Yönetimini Kahramanmaraş’ta ağırlayan, Genel Merkez ile İktidar Partisi arasında köprü vazifesi kurarak meslektaşlarının hukuksal sorunlarını meclis gündemine taşıyan Kalın, sorunların çözümü noktasında büyük bir mesafe kat etti.

MESLEKİ DAYANIŞMAYI ÖN PLANA ÇIKARDI

Birlik ve beraberlik örneği göstererek tüm üyeleriyle tam uyumun sağlandığı, eğitim çalışmaları ve istişarelerle mesleki dayanışmayı ön plana çıkartan çalışmalarıyla dikkat çeken Kalın, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının yeni döneminde Başkan olarak sorumluluğunun ve çalışmalarının daha da artacağı sinyalini verdi.

TÜM ALGI OPERASYONLARINA RAĞMEN DİM DİK AYAKTA DURMAYI BAŞARDI

Eski başkan, başkan yardımcısı ile eski oda sekreteri ve birkaç muhalif isimin desteklediği rakibi karşısında sadece yaptıklarının yapacaklarının teminatı parolasıyla seçim çalışmasını tek başına yapan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının çiçeği burnunda Başkanı Abdullah Kalın, kullanılan 554 oyun 463’ünü alarak 5 Yönetim Kurulunun tamamını almayı başardı. Rakibi Hatice Ayten Alyanak ise 82 oyda kaldı. Alyanak’ın aldığı oy 1 yönetim kurulu üyesi çıkartmaya yetmedi.

12 YILLIK RÜYA BENİ AYAKTA TUTTU

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Kalın, duygulu anlar yaşadı. Kalın; “12 yıldır bu anı bekledim, benim için bu bir aşktı. 12 yıldır her türlü iftiraya tabi tutuldum, siz kıymetli arkadaşlarımın sayesinde bu iftiraların hiç birini umursamadım ve dimdik ayakta durdum. Oy veren vermeyen her bir arkadaşıma teşekkür ederim, kazanan ben değil mesleğimiz olmuştur.

ALGICILARA EN İYİ CEVABI SANDIK VERDİ

Bu sonucun sandıktan çıkması için hep hayalim vardı. Bu hayale kendimi addettim. Bana yaptıklarını üyelerimizin teveccühü ile sandıktan çıkacak sonuçla cevap almalarını dilemiştim ve dua etmiştim. Bugün ise o anı yaşıyorum, sizler en güzel cevabı verdiniz. Ben maddi ve manevi olarak fedakarlık yapmaya devam edeceğim ama bunların ötesinde sizin bu verdiğiniz destek sonrasında da canımı feda etmekten kaçınmayacağımın da bilinmesini istiyorum. Çok duygusalım, çok önemli bir sınırı aştık. Demokrasi doğru bir şekilde tecelli etti.” Dedi.

Başkan Kalın’la birlikte Mustafa Adalı, Ali Avgın, Nihat Güneş ve Ahmet Cengiz yeni yönetimde birlikte görev alacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”