Abdullah Kalın, “Fedakarlığınız, sabrınız ve...

Abdullah Kalın, “Fedakarlığınız, sabrınız ve öğrencilerimize olan sevginiz için teşekkürler”

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Kalın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

24 Kasım 2023 - 08:52

Kalın, yayımladığı mesajında: “Bugün, tüm öğretmenlerimizin kutsal mesleğini onurlandırdığımız, sevgi ve saygıyla dolu bir günü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, eğitimdeki fedakarlığınız, sabrınız ve öğrencilerimize olan sevginiz için teşekkür etmek istiyoruz.

Sizler, bilgiyi paylaşmanın ötesinde, yarının liderlerini yetiştiren, geleceğe ışık tutan kıymetli öğretmenlersiniz. Öğrencilerimizi sadece ders kitaplarıyla değil, hayatın her alanında bilgi sahibi, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek için gösterdiğiniz çaba ve özveri, takdir edilesi bir misyonun parçası.

Her biriniz, öğrencilerinize sadece ders öğretmiyor, aynı zamanda onlara hayata dair değerleri, sevgiyi, sorumluluğu aşılayan birer rehber oluyorsunuz. Bu önemli görevi yerine getirirken, sıklıkla karşılaştığınız zorluklara rağmen özverinizden hiçbir zaman ödün vermediğinizi görmek, bizlere gurur veriyor.

Bu özel gün vesilesiyle, başta siz değerli öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi, saygı ve minnettarlığımızı sunuyoruz. Sizlere nice başarılı, mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz.

Nice nesillerin yetişmesine katkıda bulunan değerli öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal değerlerine karşı yapılan bu hain eylemler kabul edilemez
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal...