ABYB Kahramanmaraş İl Temsilciliğine Abdurrahman Akbaba Atandı

ABYB Kahramanmaraş İl Temsilciliğine Abdurrahman Akbaba Atandı

Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş İl Temsilciliği görevine Gazeteci Abdurrahman Akbaba atandı.

13 Mart 2024 - 17:19

ABYB Genel Başkanı Salih Ergül, Başkan vekili Ayhan Akyol ve Yönetim Kurulu kararı ile kentte uzun yıllardır Gazetecilik yapan Abdurrahman Akbaba’yı ABYB Kahramanmaraş il Temsilciliği görevine atadı.

Kahramanmaraş’ın Tarihi Uzunoluk Dergisi ve Haber344.com internet haber sitesi imtiyaz sahibi Abdurrahman Akbaba’ya yeni görevi, olan il temsilciliği belgesi Genel Başkan Vekili Ayhan Akyol tarafından takdim edildi.

Şehirde yaklaşık 25-30 yıldan bu yana basın sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Gazeteci Akbaba, Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Salih Ergül ve yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda Kahramanmaraş il temsilciliği görevine atandı.

Akbaba, yapılan görev taksimini Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Vekili Ayhan Akyol ve Genel Başkan Baş Danışmanı Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölge Başkan Yardımcısı Gazeteci Yadigar Jira’nın elinden aldı.

Kahramanmaraş’ta çalışan emekçi gazetecilerin problemlerini bildiğini ve bu kapsamda medya da yaşanan gelişmeleri ve yenilikleri Kahramanmaraş’ta da uygulamayı planladıklarını söyleyen Akbaba, beni bu göreve layık gördüğü için başta ABYB Genel Başkanımız Salih Ergül’e, ABYB Genel Başkan vekili Ayhan Akyol ve Genel Başkan Baş Danışmanı Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölge Başkan Yardımcısı Gazeteci Yadigar Jira’ya teşekkür etti.

ABYB Genel Başkan Vekili Ayhan Akyol ise yaptığı açıklamada "Bizde Anadolu Basın Yayın Birliği ailesi olarak Kahramanmaraş il Temsilcisi Abdurrahman Akbaba ya,yeni görevinde başarılar dileriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı