Adnan Narlı, Genel Başkanın Desteğini Aldı
Reklam

Adnan Narlı, Genel Başkanın Desteğini Aldı

Kahramanmaraş Berberler Odası tarafından düzenlenen toplantıya Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş katıldı.

12 Eylül 2021 - 01:40

Genel Başkan Karakaş’ın pandemi döneminde bölgede bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirten Kahramanmaraş Berberler Odası Başkanı Adnan Narlı, Genel Başkanını aşı kampanyası destek vermelerini istediğini kaydetti.

Sağlık tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çeken Narlı, berberleri aşı davet etti.

Narlı konuşmasının ardından, Kahramanmaraş berberlerinin yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerinin yer aldığı raporu Genel Başkan Karakaş’a teslim.

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, 82 birlik, 3 bin 45 odanın Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanının kontrolünde, Ticaret Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve diğer bakanlıklarla uyum içinde çalışarak esnafın zorlu sürecinde bayrağı her zaman zirvede tutmaya çalıştıklarını aktardı.

IMG 7600

Kendilerine bağlı 122 oda ile irtibat kurduklarını belirten Karakaş, berberler ve güzellik salonu işletmelerinin sorunlarının kendilerine anında iletildiğini söyledi.

Pandemi sürecinde tek kullanımlık ürünler hazırlayarak ülke genelinde dağıttıklarını ifade eden Karakaş, randevu sistemi oluşturduklarını ve hijyen kurallarını sürekli işlediklerini dile getirdi.

Aşılanmaya karşı bir grubun direnç oluşturmak için algı meydana getirmeye çalıştığına değinen Karakaş, bu direnci kırmak için kendisine görev kabul ederek gezdiği her yerde aşılanmanın önemli olduğunu anlattığını söyledi.

Geçen zorlu süreçte Kahramanmaraş Berberler Odası Başkanı Adnan Narlı’nın ilde bulunan esnafların yaşadığı sorunları çözüm önerileriyle birlikte kendilerine ilettiğini açıklayan Karakaş, Kahramanmaraş’ta bulunan 1070 berber, kuaför ve güzellik salonu ile ülkedeki 108 bin üyelerinin sorununu gerekli mercilere taşıdıklarının altını çizdi.

Kahramanmaraş’ta Adnan Narlı ile çalışmaktan çok keyif aldığına ve gurur duyduğuna vurgu yapan Genel Başkan Karakaş: “Ekibiyle konuya vakıf ve bize konuları anında iletiyor. Burada şu çıkıyor, ekip ruhuyla çalışmak kadar güzel bir şey yok.” diye konuştu. 

IMG 7586

“ADNAN BEYİN GÖREVİ DEVRALDIĞI ODA BAŞKANIYLA İLGİLİ BİR TAKIM İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI…”

Genel Başkan Karakaş, bir gazetecinin: “Malum odanızın bir seçim süreci var. Daha önce Adnan Beyin görevi devraldığı Oda Başkanıyla ilgili bir takım iddialar ortaya atılmıştı hatta kendisi de istifa etmişti. Aynı kişi şu anda yeniden oda başkanlığı için adaylığını açıklamış. Hem bu konu hem de daha önce ortaya atılan iddialar hakkında neler söylersiniz?” şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi:

IMG 7589

“İNANIYORUM Kİ KAHRAMANMARAŞ’TA BU HİZMETİN KARŞILIĞINI SANDIKTA GÖSTERİR, SAHİP ÇIKAR”

“Burası Kahramanmaraş, biz Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun 120 odasının genel başkanıyız. Kahramanmaraş kendi yarasını kendi içerisinde sarar. Bizim çalışma arkadaşımız ve bizim temsilcimiz şu anda Sayın Adnan Narlı Yönetim ve Denetim Kuruludur. Biz, kendisi görevi, bayrağı devraldığı andan itibaren bu pandemi süreci dahil, üyelerin sorunları açma kapama süreleri dahil, bir takım federasyonumuzdan istediği ve buranın geçmişe dönük sorunlarıyla alakalı görüş ve düşünceleri dahil olmak üzere kendisiyle uyum ve ahenk içinde çalışıyoruz.  Adnan Narlı’nın Başkan Vekili, Yönetim ve Denetim Kurulundan biz memnunuz. İnanıyorum ki Kahramanmaraş’ta bu hizmetin karşılığını sandıkta gösterir, sahip çıkar. Biz geçmişteki bu camiaya kim hizmet etmişse emeği geçen eski oda başkanlarımızın hepsine Yönetim ve Denetim Kurulum adına Adnan Başkan adına, Federasyonum adına şükranlarıma sunuyorum.

IMG 7594

“SANDIĞA HEP BİRLİKTE KATILIM SAĞLAR, O SANDIKTA BAŞARIYLA NARLI’YI ÇIKARTIRSA…”

Kişi kendine münhasır yaptığı işlerden sorumludur, şu anda bizim yönetim kurulu sevk ve idaremizde olmadığından dolayı sorduğunuz sorunun muhatabı odur. Adnan Narlı’nın yönetiminin öyle bir problemi yoktur. 2022’nin ocak ayı içerisinde başlayıp, Mart ayının 31’ine kadar devam edecek Genel Kurul’da mevcut odamız görevine devam etmektedir. Kahramanmaraş’taki berber, kuaför ve güzellik salonuna üye olan meslek mensubu 1070 tane üyemiz teveccüh gösterir, sandığa hep birlikte katılım sağlar, o sandıkta başarıyla Narlı’yı çıkartırsa biz Ankara’da tekraren kendisiyle çalışmanın heyecanını duyacağız.

Şu andaki mevcut başkanımız Adnan Narlı, o sorunun muhatabı bu mercide ne benim ne Adnan Narlı, kişinin kendisine bu soruyu yöneltirseniz basın mensubu olarak bende sizler kanalıyla doğru cevapları alacağım inancındayım.”

IMG 7596

“BİZLER KİŞİLER ÜZERİNDE FİKİR BEYAN ETME HAKKIMIZ YOK”

“Genel Başkan olmanız sebebiyle sormuştum çünkü size bağlı odalar bunlar. O zaman burada şöyle bir sonuç çıkıyor siz Adnan Beyi desteliyorsunuz bu seçimde?” şeklindeki bir başkan soruya Genel Başkan Karakaş cevabı şu şekilde oldu: “Şunu söylüyorum Kahramanmaraş’ın Esnaf Sanatkar Odalar Birliği var, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu var ve biz varız. Bizler ihtisas kuruluşlarıyız, bulundukları illerde mevcut arkadaşlarla çalışma yükümlülüğünü icra ediyoruz. Kişiler hakkında adli mercie sirayet eden konu, soruşturma noktasında, müfettiş noktasındaki bakanlığa iletilen bir konu var ise, devlet, o devletin değerli arkadaşlar, zabtiye çavuşu var, polisi var, jandarması var, bizi tahakkuk eden, takip eden ve bizi yargılayan yargı sistemi var ve de bizim denetim ağımız var. Birlik disiplin kurullarımız ve Gümrük Ticaret Bakanlığı’na bağlı müfettişlerimiz var.

IMG 7599

Bizler kişiler üzerinde fikir beyan etme hakkımız yok. Biz mevcut başkanımızın, bakın altını ısrarla çiziyorum, çalışma arkadaşımızın, mevcut başkanımızın bugün odasını ziyaret ettik. Oda başkanımızla birlikte değerli meslek mensubu kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bu toplantı bittikten sonra ziyaret zincirimiz devam edecek. Mevcut başkanımız olduğu için çalışma arkadaşımız diyorum.”

Kervanhan’daki toplantının ardından TBKGF Başkanı Bayram Karakaş ve ekibi, Kahramanmaraş’taki berber, kuaför ve güzellik merkezi işletmecilerini ziyaret etti.

IMG 7601
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.50 (1)
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.50 (2)
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.50
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.51 (1)
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.51 (2)
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.51
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.52 (1)
WhatsApp Image 2021 09 11 at 17.55.52

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...