Afad müdürü mahkemeye takıldı

Afad müdürü mahkemeye takıldı

Son günlerde çıkartılan işçilerin isyanı ve horozlu protesto ile gündeme gelen Afad Müdürü Zafer Özcan’ın yerine bir önceki İl Müdürü Mustafa Gültekin getirildi. Hareketli günler geçirilen Afad’da Gültekin’in mahkeme kararı ile görevine döndüğü öğrenildi.

12 Ekim 2017 - 16:20

Son günlerde hararetli ve hareketli günler yaşanan Afad Kahramanmaraş İl Müdürlüğünde müdür değişimi yaşandı. İşten çıkartılan işçilerin horozlu protestosuna takılan Zafer Özcan’ın bir den koltuğunu kayıp etmesi bu protestolara bağlanırken, gerçek daha sonra anlaşıldı.

Zafer Özcan’dan önce Kahramanmaraş Afad İl Müdürlüğü yapan Mustafa Gültekin, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak döneminde görevinden alınmıştı. Görevinin alınmasının ardından Bölge İdare Mahkemesine giderek başvuran Mustafa Gültekin mahkemeyi kazanınca tekrar görevine iade edildi.

Ocak 2017 tarihinde Erzurum’da görev yaparken Kahramanmaraş’a atanan AFAD İl Müdürü Zafer Özcan ise tekrar eski görevine Erzurum’a dönmek zorunda kaldı. Son günlerde hareketli anların yaşandığı Kahramanmaraş AFAD il Müdürlüğünde Mustafa Gültekin’in o koltukta ne kadar oturacağı merak konusu oldu.

<a href="https://hizliresim.com/By2PEv"><img src="https://i.hizliresim.com/By2PEv.jpg"></a>

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı