Afşin Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Afşin Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

10 Martta İlçe merkezinde başlatılan dezenfekte çalışmaları eş zamanlı olarak kırsal mahallelerde bulunan okul, cami, toplu taşıma, Taziye evleri ve halka açık yerlerde de Afşin Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor.

17 Mart 2020 - 02:24

Corona Virüs dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini belirten ve Belediye Ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuyla ilgili şunları söyledi”: Sağlık Bakanlığımızın bu konudaki titiz çalışmaları ülkemizde bu salgının yayılmasını engelliyor. Afşin Belediyesi olarak ilaçlama cihazlarımızla okullarımızda dezenfekte çalışmalarına 10 Mart ta başladık.

Hidrojen peroksit karışımlı malzememiz ile birlikte dezenfekte çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu süreçte kamu binaları, camiler, okullar, toplu taşıma araçları, yurtlar gibi toplu kullanıma açık alanlar başta olmak üzere dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz. İlçemizde her hangi bir vakaya rastlanmadı. Bizim aldığımız sadece bir tedbir. Sağlık Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ;

Başkan Güven konuşmalarını şöyle sürdürdü”; Vatandaşlarımızın her birinin sağlığı bizim için önemli, değerli. Bu anlamda Kırsal Mahallelerimizde; Topaktaş, Daglıca, Sergen, Söğütdere, Armutalan, Kaşanlı, Büyük Tatlı, Küçük Tatlı, Büget, Çomudüz, Tanır, Altunelma, Çobanbeyli, Kangal, İnci, İncirli, Türkçayırı, Oğlakkayası, Emirilyas, Dokuztay, Hatcepınarı, Örenli Mahallelerimizde okullar, camiler, cem evleri, Taziye Evleri ile halka açık olan alanların tamamında, İlçe Merkezinde; Yüksekokul, Afşin Adliye, Hükümet Konağı, Öğretmen Evi, Milli Eğitim,  Halk Dolmuşları, Otogar, Şehirlerarası Yolcu Otobüsleri, Afşin Belediyesine Ait tüm sosyal tesisler, cami tuvaletleri, Emniyet, Jandarma ve Askerlik Şubesi dezenfekte çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın Corana virüse karşı olası risklerine önlemler ve tedbirler aldık.

Diğer kırsal mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde 7 gün 24 saat esası ile Belediyemiz ekiplerince dezenfekte çalışmalarına devam edilmektedir. Çalışmalarımızın tamamlandığı alanlar kamuoyu ile sık sık paylaşılarak bilgi akışı sağlanacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...