Afşin Belediyesi Yol Tadilat ve Asfalt Çalışmaları...

Afşin Belediyesi Yol Tadilat ve Asfalt Çalışmaları...

Afşin Belediyesi, ilçenin altyapı ve yol ağını geliştirmeye yönelik örnek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kendi üretim tesislerinde ürettikleri kaliteli asfalt ile yapılan yol çalışmaları, Afşin'i daha da konforlu bir ilçe haline getirmek için kararlı çalışmalarını sürdürüyor.

14 Ekim 2023 - 02:46

Afşin Belediye Başkanı, Sayın Mehmet Fatih Güven, yerel halka hizmetin en iyisini sunma taahhüdünün bir ifadesi olarak, bu projeleri kapsamlı bir şekilde uygulamak ve Afşin'in altyapısını güçlendirmek için çalışıyor. 6 Şubat’ta meydana gelen, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen depremden sonra Afşin Belediyesi halkın yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremde zarar gören yollar için, merkez ve köylerde olmak üzere ilçenin her bir yanında yapım çalışmaları devam ediyor. Merkez mahalleler, kırsal alanlar ve kentin genelinde gerçekleştirilen yapım çalışmaları hem yerel halkın hem de Afşin’i ziyaret eden misafirlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Afşin Belediye Başkanı yol çalışmaları hakkındaki fikirlerini şu sözlerle ifade etti; “ Afşin Belediyesi olarak, kendi üretim tesislerimizde ürettiğimiz asfalt ile gerçekleştirilen yol çalışmaları sayesinde, şehir sakinlerine daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak ve şehrin genel görünümünü iyileştirmek için çaba harcamaya devam edeceğiz. Bu projelerin başarısında, Afşin halkının katkısı ve desteği büyük önem taşımaktadır.”

Afşin Belediyesi, kendi üretim tesislerinde ürettikleri malzemelerle gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla sadece bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirmekle kalmıyor, komşu ilçelere ürettikleri asfaltı satarak ilçede üretimi teşvik ediyor ve çevreye saygılı, ekonomik bir yaklaşımı benimseyerek örnek bir belediye yönetimi sergiliyor.

Belediye Başkanı Güven konuyla ilgili son olarak şunları söyledi; “Afşin Belediyesi olarak, yerel kaynakları etkili bir şekilde kullanarak bölge halkımızın yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Kendi ürettiğimiz malzemelerle gerçekleştirdiğimiz yol çalışmaları, sürdürülebilir bir kalkınmanın temelini atmamıza yardımcı oluyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x