Afşin-Der’den öğrencilere burs

Afşin-Der’den öğrencilere burs

İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, burs almak isteyen üniversite öğrencilerinin derneklerine müracaat edebileceklerini söyledi. Ardıç öğrencileri uyararak son başvuru tarihinin 22.09.2017 olduğunu belirtti.

13 Eylül 2017 - 16:49

İstanbul’da bulunan binlerce dernek arasından yaptığı faaliyetler ve uyguladığı projelerle ilk 10 dernek arasında bulunan Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği öğrencilere burs geleneğini her yıl sürdürmeye devam ediyor. Maddi durumu olmayıp iyi üniversite kazanan öğrencilerin her daim yarında olan Afşin-Der, derneklerinden burs almak isteyen öğrencilere çağrıda bulunarak internet sitesinden burs başvurusu yapabileceklerini duyurdu.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Afşin-Der Başkanı Ahmet Ardıç, “Afşinder yönetim kurulu olarak derneğimiz bünyesi altında geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılında vereceğimiz eğitim bursları başvuru süreci başlamıştır. Son başvuru tarihi 22/09/2017’dir. Ayrıntılara http://www.afsinder.org/… internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bir öğrenci aylık burs miktarı 150,00 TL olup, dokuz ay ödenmektedir.” Dedi.

Ardıç ayrıca dernekleri aracılığıyla öğrencilere burs vermek isteyen yardımseverler için de hesap numaralarını yayımladı.

Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği, Kuveyttürk İkitelli Şubesi, Iban : TR80 0020 5000 0066 6568 0000 02 
numaralı hesaba yatırabilirler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı