AFŞİNDER Depremzede Çocukları Unutmadı

AFŞİNDER Depremzede Çocukları Unutmadı

Afşinder ‘den anlamlı bir program…İstanbul da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği, 6 Şubat depreminde Asrın felaketini yaşayan Kahramanmaraş’taki çocukları unutmadı.

18 Ekim 2023 - 00:45

Kahramanmaraş merkezde asrın felaketinde anne ve babası enkaz altında kalıp vefat eden ilkokul öğrencilerine Afşinder moral yemeği düzenledi.

Kahramanmaraş Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Afşinder tarafından organize edilen programa, anne ve babası vefat eden ilkokul öğrencileri, uzman psikolog ve sosyologlar, Muharip Gaziler Şube Başkanı Tayfun Özbek ile misafirler katıldı.

Program hakkında açıklama yapan Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, bu evlatlarımız küçük yaşta yaşayabilecekleri en büyük acıyı yaşadılar. Onlar hepimize emanetler. Devletimizden ve Milletimizden Allah razı olsun. Devletimiz her türlü imkânları ile onların yanında. Bizlerde onların bir abisi, ablaları, amcaları ve teyzeleri olarak yanlarında olup, küçükte olsa, birkaç saatlikte olsa bu tarifsiz durumlarından uzaklaşmalarını sağlayalım, dernek olarak, millet olarak yanlarında olduklarımızı hatırlatalım istedik.

Başta il müdürümüz Mutlu Kaya olmak üzere tüm uzmanlarımıza can-ı gönülden teşekkür etmek istiyorum. En hayırlı hizmeti onlar yapıyorlar. Bizlere kapılarını sonuna kadar açan Üç Beyler Şirketinin ortakları Mustafa Demir ve Mustafa Aslan’a da çok teşekkür ediyorum. Bugün burada hepimize emanet olan evlatlarımız ile çok güzel bir akşam geçirdik. Evlatlarımızın yüzlerini bir an olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere, dedi.

Program beraberce yenen akşam yemeğinin ardından, çocuklara hediye dağıtımı ile son buldu.       

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x