Ağıralioğlu: “Biz birleştirici bir dille bu yola çıktık”
Reklam

Ağıralioğlu: “Biz birleştirici bir dille bu yola çıktık”

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu: “Biz siyaseti kavga için biz siyaseti garez ve kin için yapan tarafta değiliz. Biz birleştirici bir dille bu yola çıktık” dedi.

28 Ocak 2019 - 02:44

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını Mehmet Akif Kültür Merkezinde tanıttı. Tanıtım toplantısına Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Antalya Milletvekili Feridun Bahşi,  İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Hüseyin Filiz, CHP ve İYİ Partinin ortak adayı milletvekili Ali Öztunç ve İYİ Partililer katıldı. 

 

“MARAŞ KADİM BİR TÜRK YURDU”

Programda konuşan İyi Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Maraş kadim bir Türk yurdudur. Bugün biz memleketimizi iyi yöneteceğiz iddiamızla buradayız. Biz siyaseti kavga için biz siyaseti garez ve kin için yapan tarafta değiliz. Biz birleştirici bir dille bu yola çıktık. Biz siyaseti bir huzur ortamına dönüştürmek istiyoruz. Biz çok sesliliğe önem veriyoruz.  Biz sadece bugün burada Belediye Başkan adaylığı için ter dökenler değiliz. Ülke için ter dökenleriz” dedi.

 

“BİZ SİYASETİ GAREZ VE KİNLE YAPAN TARAF DEĞİLİZ”

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu konuşmasında şunlara yer verdi: “Biz siyaseti kavga için, biz siyaseti garez ve kin için yapan bir siyasal asabiyenin tarafı değiliz. Memlekete İktidara gelene memleketin tamamını bir bilen bir siyasal üslubun iktidar olduktan sonra kendi aldığı oyun dışında kalanlarına bühtan (yalan) eden bir siyasal asabiye’ye cevap verme kararlığında yürümekteyiz. İktidara gelene kadar yüzde 99’ Müslüman olan bir ülke cümlelerini kuran siyasal üslubun, iktidara geldikten sonra yüzde 51’i benim yüzde 49’u gavur diyecek asabiyesine mukabele etmekteyiz. Biz, yüzde 51 benim. Yüzde 49 zillet diyenlere, yüzde 49 bizim sendeki yüzde 1’i de alacağız diyerek siyaset edenleriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...