Ahmet Davutoğlu’nun Partisi’ne Kahramanmaraş’tan İki İsim!

Ahmet Davutoğlu'nun Partisi'ne Kahramanmaraş'tan İki İsim!

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin 154 kişilik Kurucular kurulu listesi nde yer alan isimler ortaya çıktı. Listede Kahramanmaraş'tan Fatma Şerefoğlu ve Sadullah Kavak'da yer alıyor.

15 Aralık 2019 - 02:25 - Güncelleme: 15 Aralık 2019 - 02:32

AK Parti'den ayrılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti kurma çalışmalarında son aşamaya geldi. Davutoğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı partinin kuruluş dilekçesi bugün İçişleri Bakanlığı'na verildi.

KAHRAMANMARAŞ'TAN İKİ İSİM

Gelecek Partisi'nin 154 kişilik Kurucular Kurulu Listesi'nde Kahramanmaraş'tan ik isim yer aldı. Bunlardan biri 1959 doğumlu Emekli Yönetici Fatma Şerefoğlu. Gele ek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda yer alan bir diğer Kahramanmaraşlı isim ise daha önce Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı da yapan 1977 doğumlu Sadullah Kavak.

KURUCULAR KURULU LİSTESİ'NE ULAŞILDI

T24'ün haberine göre, Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu yeni partinin isminin "Gelecek Partisi" olacağı konuşulurken, 154 kişilik Kurucular Kurulu listesi de belli oldu.

LİSTEDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER YER ALDI

Listenin ilk sırasında Ahmet Davutoğlu yer aldı. Listede gazeteciler Etyen Mahçupyan ve Hakan Albayrak ile AK Partili eski isimler Cuma İçten, Feramuz Üstün, Selçuk Özdağ ve bir dönem YÖK Başkanlığı yapan Yusuf Ziya Özcan'ın yer alması dikkat çekti. AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve 15 Temmuz darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok da listede yer aldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi