Ahmet Kuybu’dan Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür!

Ahmet Kuybu'dan Başkan Hayrettin Güngör'e teşekkür!

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, esnafa verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

04 Temmuz 2021 - 03:44

KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu yaptığı açıklama da; “Büyükşehir Belediyemizin gerek kendi ihtiyaçlarında gerek sosyal yardımlarında her zaman esnaf ve sanatkârlarımızı tercih ederek bütün esnaflarımızın faydalanmasını sağlamaları ve esnaflarımıza destek olma çabaları;

 Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hayrettin Güngör’ün ödemeleri gününden önce yapmasıyla ilgili açıklamalarıyla esnaf ve sanatkarımızın gönlünde bir kere daha taht kurmuştur.

Esnaflarımızın zor günler geçirdiği pandemi dönemlerinde yaptığı maddi manevi desteklerden sonra bu ödemelerin hızlandırılmasıyla alakalı açıklaması, esnaf ve Sanatkârlarımızı çok memnun etmiştir.

 Bütün esnaf ve sanatkârlarım adına belediye başkanımız Hayrettin Güngör’e sonsuz teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyor, her zaman yanında olduğumuzu Şahsım ve Esnaf ve Sanatkarlarım adına beyan ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...